Čekaju vas i nagrade

Čekaju vas i nagrade! Pokažite što raste na vašim balkonima

Čekaju vas i nagrade! Pokažite što raste na vašim balkonima
Dom i vrt
08.11.2012.
u 19:35

Podijelite tajne vašeg uspjeha, otkrijte kako njegujete svoje biljke i ostalim čitateljima. jer savjet je uvijek dobro došao.

Ako ste i vi zaljubljenik u zeleno, rad s biljkama pomaže vam da lakše riješite životne probleme, a svaki uspjeh donosi zadovoljstvo i sreću, pozivamo vas da sve to podijelite s nama. Pokažite nam što sve raste u vašim domovima, na vašim balkonima i terasama, u vašim vrtovima.

Otkrijte nam jeste li svoj vrt pripremili za hladne zimske dane i što vas još očekuje. Podijelite tajne vašeg uspjeha, otkrijte kako njegujete svoje biljke i ostalim čitateljima. jer savjet je uvijek dobro došao. A imate li kakvih problema i dilema, pišite nam, mi ćemo za vas potražiti savjete stručnjaka i pomoći vam da riješite problem.

Svoja pitanja, pisma i slike svog biljnog carstva šaljite na naše adrese: Večernji list, Dom i Vrt, Oreškovićeva 6H/I, Zagreb. Možete sve poslati i na našu mail adresu: domivrt@vecernji.net

Za vas smo pripremili i iznenađenja, najuspjelije vrtlare i zaljubljenike u vrt čekaju i nagrade.

>>Ljepota cvijeća i mirisi agruma ispunjavaju dom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije