LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Zeleni trendovi Vaš kutak

Aplikacije koje će vam pomoći u uređenju vrta ili balkona

Svladajte vrtlarske tajne uz pomoć moderne tehnologije
30. rujna 2017. u 12:23 0 komentara 5995 prikaza
aplikacija
Foto: Photos.com

Radove u vrtu većina ljudi nastavit će tek na proljeće. Stoga je sada pravo vrijeme za edukaciju. A danas je to prilično jednostavno, prije svega zahvaljujući brojnim vrtlarskim aplikacijama. Jedna od najboljih takvih aplikacija na tržištu, Garden ToDo, pomoći će vam da odredite i zapamtite što sve trebate učiniti u vrtu. Nakon što podesite listu, možete je opremiti fotografijama, dodati podsjetnike za zadatke, sortirati…

Sjajna aplikacija je i Plant Planner koja sadrži popis svih biljnih vrsta s preciznim terminima sijanja, presađivanja, s načinima uzgoja. 
Želite li pak otići korak dalje u svom vrtlarskom umijeću, nabavite besplatnu aplikaciju My Garden koja vam čak omogućuje i crtanje rasporeda različitih biljaka i namještaja u vrtu i/ili na balkonu. Osim toga, podesite li funkcije, ta će vas aplikacija podsjećati kada koju biljku trebate zaliti, presaditi, pognojiti... Odnosno omogućuje vam da za svaku svoju zelenu ljubimicu napravite osobni karton koji možete ažurirati. 

Za sve one koji se tek upuštaju u vrtlarske avanture, sjajan je izbor aplikacija Garden Plan koja sadrži i veliki godišnji sjetveni kalendar, mjesečeve mijene i opise sobnih i vanjskih biljaka s preciznim uputama za održavanje. Osim toga, pronaći ćete tu i detaljne opise svake pojedine biljke, sve o podrijetlu vrste i ljekovita svojstva određenih biljaka.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.