samo sutra

Zagrebački stan od ravno sto kvadrata oborit će vas, garantirano, s nogu

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/7
03.06.2022.
u 06:22

Editorijal nam je u ovom broju pravi ljetni - eklektičan koji spaja naoko nespojive komade s pomalo ekscentričnim detaljima koji će u domu izgledati opako dobro!

Konačno smo zakoračili u prvi ljetni mjesec - lipanj, a to mami osmijeh na lice. Sutra, prve lipanjske subote, na kioscima vas, uz Večernji list, čeka novo, prvo ljetno, izdanje magazina Living koje pršti odličnim interijerima, temama, savjetima...

No, krenimo redom. Vodimo vas u dva baš genijalna zagrebačka stana. Jedan, raskošniji i veći prostire se na ravno sto kvadrata, a uredila ga je, prema željama vlasnika, dizajnerica Mirjana Mikulec.

Foto: Darko Mihalić

Drugi stan koji ima "samo" 47 kvadrata uredila je vlasnica sama, a prevladava romantična nota, puno cvijeća i dobra vibra koja se prenijela i na slike.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Kad smo većkod izvrsnih interijera,donosimo vam intervju s Klaudijom  Zubčić jednom od najtraženijih domaćih dizajerica koja je nesebično podijelilaneke od ključnih savjeta za uređenje interijera.

Foto: Emmezeta

Tu je i sjajno uređena istarska konoba "Ćakula" čije uređenje potpisuje dizajner Sandro Užila, a čiji chef nam je dao recepte za neke od svojih najpopularnijih jela.

Foto: Koridor 27

U temi broja bavimo se vrućinama koje nam mogu osujetiti boravak na otvorenom. Ali ako  pametno zaštitite dvorište, balkon i terasu neometano ćete, neovisno o temperaturi moći uživati na otvorenom tijekom cijelog ljeta.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Editorijal nam je u ovom broju pravi ljetni - eklektičan koji spaja naoko nespojive komade s pomalo ekscentričnim detaljima koji će u domu izgledati opako dobro!

Foto: screenshot/facebook

Lipanj je jako uzbudljiv mjesec u vrtu,  a mi se bavimo povrtnjakom. Otkrijte kako jednostavno, čak i na najmanjem balkonu, uzgojiti vlastito povrće, imamo sjajan šalabahter.

Tu su, dakako, i brojni noviteti i ideje za uređenje doma u skaldu s trendovima tako da obavezno započnite dan s nama!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije