njega odjeće

Zaboravite na glačanje, ovaj novi izum treba nam što prije

LG
04.01.2024.
u 11:05

Pored navedenog, najnovije LG-evo rješenje za njegu odjeće ima ugrađen sustav ventilacije za automatsku cirkulaciju zraka u cijeloj prostoriji, a tu je i funkcija odvlaživanja koja može prikupiti do 10 litara vlage bez otvaranja vrata Stylera. Sve ovo osigurava ugodno unutarnje okruženje i sprječava da odjeća ostane vlažna nakon „osvježavanja“

LG Electronics (LG) na ovogodišnjem će CES-u predstaviti svoje napredno rješenje za njegu odjeće – LG Styler. Uključujući ručni visokotlačni steamer, Dynamic Moving HangerTM i Dual TrueSteamTM tehnologiju, najnoviji Styler pruža brže i učinkovitije cikluse osvježavanja odjeće s poboljšanim performansama sušenja, odvlaživanja i uklanjanja nabora.

Foto: LG

Prvi put uključeno u LG Styler liniju proizvoda, novi model opremljen je ručnim visokotlačnim steamerom koji pojednostavljuje proces uklanjanja nabora s košulja i drugih odjevnih predmeta te uklanja potrebu za korištenjem zasebnog glačala. Kao i dosad, korisnici jednostavno mogu objesiti zgužvanu odjeću, izvući steamer i pritiskom na gumb jednostavno pokrenuti proces parne obrade. Steamer koristi snažnu visokotlačnu paru koja prodire kroz odjeću i čini je glatkom i mekom, zbog čega je potreba za glačanjem značajno manja. Osim toga, kompaktna veličina ručnog steamera povećava praktičnost i omogućuje jednostavno pohranjivanje unutar Stylera.

Foto: LG

Primjenjujući ekskluzivni Dynamic Moving Hanger sustav, LG Styler pruža prilagođenu njegu za različite vrste odjeće i tkanina. Za razliku od svog prethodnika, koji se kretao lijevo-desno radi uklanjanja prašine, novi sustav, osim što je nježan i učinkovit, omogućuje pojačano uklanjanje prašine, neutralizaciju mirisa, sušenje i smanjenje nabora pomoću rotacijskog mehanizma. Novi sustav također pridonosi unaprijeđenju ciklusa Stylera, kao što je Fine Dust ciklus, koji putem vrtnje i do 350 puta u minuti uklanja manje i veće čestice prašine s odjeće.

Ključna značajka novog Stylera je LG-eva Dual TrueSteam tehnologija. Umjesto jednog, Dual TrueSteam koristi dva grijača za vodu i stvaranje pare te omogućava precizniju kontrolu volumena i jačine pare. Program za delikatne tkanine kao što su svila i kašmir koristi samo jedan grijač, pružajući njegu putem optimizirane kontrole protoka pare. Dual TrueSteam također omogućuje Sanitary ciklus Stylera, poseban program koji, osim što odjeću održava čistom, ujedno i eliminira više od 99,99 posto bakterija i 11 različitih vrsta štetnih bakterija.

Pored navedenog, najnovije LG-evo rješenje za njegu odjeće ima ugrađen sustav ventilacije za automatsku cirkulaciju zraka u cijeloj prostoriji, a tu je i funkcija odvlaživanja koja može prikupiti do 10 litara vlage bez otvaranja vrata Stylera. Sve ovo osigurava ugodno unutarnje okruženje i sprječava da odjeća ostane vlažna nakon „osvježavanja“.

Foto: LG

Kako bi upravljanje bilo još više praktično, nova Pants Press funkcija štedi vrijeme i koristi poboljšanu vješalicu koja omogućava oštrije pregibe bez nabora, a nova verzija Stylera također dolazi i s intuitivnim LCD zaslonom osjetljivim na dodir koji olakšava odabir željenih programa.

„Novi LG Styler svestrano je rješenje za njegu odjeće koje osigurava optimalnu brigu o različitim tkaninama i maksimalnu praktičnost za korisnike“, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Kao pionir u sustavima za njegu odjeće, LG nastavlja dodatno poboljšavati funkcionalnost LG Stylera kako bi postavio posve nov standard u održavanju odjeće svježom i mirisnom“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije