novo na policama

Uz ovu blagdansku kolekciju za dom ne možemo dočekati Božić

Foto: H&M Home
1/8
18.10.2018.
u 10:59

Tonovi koji prevladavaju su klasični blagdanski, sa zelenim i crvenim naglascima dok za stol iz H&M Homea predlažu zlatne akcente koji daju svečanu, ali i luksuznu, atmosferu

H &M Home je, šezdesetak dana prije Božića, izbacio očaravajuću blagdansku kolekciju koja, osim ukrasa za dom i božićno drvce, uključuje i prigodne tekstile (stolnjake, zavjese, tepihe, ukrasne jastučnice...) te raskošan servis za jelo i brojne ukrase za stol.

Foto: H&M Home

Tonovi koji prevladavaju su klasični blagdanski, sa zelenim i crvenim naglascima dok za stol iz H&M Homea predlažu zlatne akcente koji daju svečanu, ali i luksuznu, atmosferu.

I ove godine dominiraju lampice na neočekivanim mjestima, tu su i mirisne svijeće koje dolaze u, za blagdane, karakterističnim mirisima te umjetna drvca koja će vam trajati i desetak godina.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije