BEATNIK

Udobna dizajnerska fotelja ujedno je i - zvučnik!

Beatnik fotelja
Foto: Donar
1/5
18.09.2019.
u 08:00

Fotelja Beatnik u sebi ima ugrađene zvučnike te Bluetooth vezu koja se povezuje sa svim audiouređajima.

Da bi sjedenje na fotelji bilo užitak za mnogo osjetila, pobrinuli su se iz manufakturne tvrtke Donar i plasirali fotelju Beatnik. Riječ je o višenamjenskom komadu, zvučnoj kulisi koja dopušta svom vlasniku uživanje bilo da odmara, priča na mobitel ili sluša glazbu.

Beatnik fotelja u sebi ima ugrađene zvučnike te Appleovu Air-Play tehnologiju, ugrađenu Bluetooth vezu koja se može povezati sa svim uređajima koji sadrže glazbu ili audio knjige - laptopima, mp3 playerima, mobitelima, tabletima, televizijama.

Foto: Donar

Konstrukcija je napravljena od snažnog čeličnog okvira obloženog šperpločom sa slojevima poliuretanske pjene koji omogućavaju ergonomski i višenamjenski oblik. Beatnik omogućava mnogo načina sjedenja i pozicija za odmaranje, ovisno o vlasnikovim željama, a uz to pruža nevjerojatan zvučni doživljaj.

>>Mramorno postolje za svjetiljku koja izgleda kao stakleni balon

Ključne riječi

Komentara 1

LO
Lopovenavjesala
12:35 04.08.2014.

Lajkam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije