pametna kupnja

U ove detalje za dom isplati se uložiti, trajat će vam godinama! A najbolje od svega - nisu skupi

Zara Home
10.02.2021.
u 07:00

Kako ove sezone caruju prirodni materijali i neutralni tonovi, pobrojali smo sedam ideja koje bi vas mogle potaknuti na ovu malu, ali vrlo vrijednu, promjenu

I najmanja promjena u domu može značiti veliku razliku i vizualnu i psihičku. Što to znači? Da vas i najmanji detalj, koji će se sjajno ukopiti u vaš dom i uljepšati vam željeni kutak pozitivno djelovati na vaše raspoloženje. Pri tome, odlična je stvar, da ne morate potrošiti puno. Kako ove sezone caruju prirodni materijali i neutralni tonovi, pobrojali smo sedam ideja koje bi vas mogle potaknuti na ovu malu, ali vrlo vrijednu, promjenu.

Foto: Zara Home

Na zid može cool ogledalo

Osim što je efektan ukras zidu, ogledalo je odličan dodatak u prostoru i zbog toga što vizaulno povećava prostor zahvaljujući refleksiji. Birajte jednostavne, nenametljive okvire i oblike.

Foto: Zara Home

Stolna lampa

Pomoćni ormarić ili stolić u dnevnom boravku izgledat će atraktivnije uz zanimljivu stolnu lampu. Posebno navečer kad će takva lampa stvoriti dobru atmosferu.

Foto: Zara Home

Topla deka za ugodno popodne

Meko pletivo od finog prirodnog materijala sjajan je izbor za popodnevno ušuškavanja, kako zimi tako i za toplijeg vremena kad se život preseli na otvoreno.Odličan izbor su neutralne nijasne koje će se uklopiti u svaki stil uređenja.

Foto: Zara Home

Minimalizam na djelu

Pomoćna lampa efektnog dizajna uvijek je dobra investicija. Birajte onu jednostavnih linija i nutralnih boja koju je lako premještati iz prostorije u prostoriju.

Foto: Zara Home

Detalji za klub stolić

Raskošno uređeni stolići u dnevnom boravku postali su ultimativni hit u uređenju interijera. Dodajte raskošne knjige zanimljivih korica, mirisne svijeće i atraktivne kutijice za čuvanje sitnica koje će, osim što će izgledati atraktivno, pomoći i da držite sve urednim.

Foto: Zara Home

Važna investicija

Raskošne vaze vratile su se u velikom stilu, a zanimljiv su detalj u prostor u i cvijećem i bez njega. Odličan izbor su one masivne, u maksimalno dvije boje.

Foto: Zara Home

Mislite na hodnik

Često zanemarivan, hodnik ove godine zaslužuje vašu pažnju. Zanimljivo ogledalo, dizajnerska vješalica i tepih, da dobro ste vidjeli, tepih, napravit će ogromnu razliku u ovom prostoru.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije