savršeno jutro

Tri trika za savršeno jutarnje buđenje koje morate isprobati

IKEA
28.12.2021.
u 07:00

Pri ustajanju, posebno ako spavate bosi, cijenit ćete udoban i topli tepih

Osim samom uređenju spavaće sobe, pažnju bi trebalo posvetiti i njezinoj funkcionalnosti. Jer, složit ćete se, najgore što se može dogoditi dok mirno sanjate je da da vas nešto naglo probudi. Umjesto toga, započnite svoje jutro polagano, neka vas probudi dnevna svjetlost i nježni tonovi koji okružuju krevet.

Foto: IKEA

Pri ustajanju, posebno ako spavate bosi, cijenit ćete udoban i topli tepih. Migoljite prstima i uživajte u toplini. Ne morate žuriti, zastanite na trenutak i uživajte u tom predivnom osjećaju. Slojevit i udoban krevet s dodatnim jastucima može vam pomoći da se kvalitetnije naspavate, a i takvi veliki kreveti apsolutni su hit. Svakako valja spomenuti, kažu stručnjaci iz IKEA-e i kvalitetan san koji je ključan za dobar početak dana.

Foto: IKEA

Ujutro, nakon ustajanja, raširite zastore i pustite da jutarnja svjetlost ispuni prostoriju i podigne vam raspoloženje. Ako ima išta što apsolutno svi mrze, to je kad ih probudi iritantan i glasan zvuk budilice.

Foto: IKEA

Počnite se nježnije buditi uz pomoć budilice koja će vas polagano probuditi stupnjevitim pojačavanjem svjetlosti i zvuka...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije