Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Stiže Mömax - salon s modernim namještajem i cool cijenama

Mömax, austrijski lanac trgovina s namještajem, svoja vrata u Hrvatskoj otvara 13. lipnja u sklopu Lesnine u Sesvetama
08. lipnja 2018. u 11:58 0 komentara 1122 prikaza

- Modernost i pristupačnost, kao okosnice koncepta Mömaxove filozofije, kupcima nude apsolutno sve za uređenje prostora – od inspiracije i ideja koje se, zahvaljujući iznimno talentiranim dizajnerima zaslužnim za njihovu kreaciju, vrlo lako mogu ukomponirati u domove različitih karaktera, preko konkretnih komada namještaja pa sve do detalja vezanih uz vaš životni prostor - jer Mömaxu je izuzetno bitno kreirati interijere i eksterijere koji su prilagođeni individualnim životnim potrebama i stilu – istaknula je Martina Perić, voditeljica marketinga Mömaxa najavivši tako otvaranje prve poslovnice u Hrvatskoj.

 | Autor :

Naime, Mömax, austrijski lanac trgovina s namještajem, svoja vrata u Hrvatskoj otvara 13. lipnja u sklopu Lesnine u Sesvetama, na adresi Slavonska avenija 106.

 | Autor :

- Iznimno smo ponosni što smo dolaskom Mömaxa u Hrvatsku otvorili 40 novih radnih mjesta za naše zaposlenike čije će nam zadovoljstvo, uz ono kupaca, uvijek biti glavni prioritet. Naš kreativan, moderan, uvijek pozitivan i dinamični tim okrenut budućnosti nada se da ćete prilikom svakog ponovnog ulaska u našu poslovnicu osjetiti zadovoljstvo, entuzijazam i pronaći proizvod na kojemu kao da piše vaše ime  dodala je Martina Perić.

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.