NOVA STRAST

Slavni rocker Lenny Kravitz lansirao svoju prvu kolekciju namještaja

Lenny Kravitz
Foto: kravitzdesign
1/6
17.09.2015.
u 10:56

Njegova prva kolekcija namještaja i dekora inspirirana je 70-im godinama, odnosno glamurom tadašnje njujorške klupske kulture

U nizu slavnih osoba koji su se odlučili okušati u dizajnu namještaja pridružio se i američki glazbenik Lenny Kravitz. Nakon Brada Pitta, Vanille Icea i Pharella Williamsa i ovaj je rocker odlučio ispoljiti svoju kreativnost na jedan novi način.

Njegova prva kolekcija namještaja i dekora inspirirana je 70-im godinama, odnosno glamurom tadašnje njujorške klupske kulture kao i, kako kaže Kravitz, jednostavnošću američke glazbene scene u to doba. Sastoji se od 20 komada koji uključuju lampe, zidne dekoracije, tepihe, jastuke i namještaj.Kravitz ju je napravio u suradnji s tvrtkom CB2.

Foto: kravitzdesign

- Cilj nam je bio kreirati komade čiji se dizajn temelji na mom osobnom stilu te one za koje sam inspiraciju dobio putujući.

Inače, pjevač je svoju tvrtku Kravitz Design pokrenuo 2003. i potpisuje uređenje interijera jednog poznatog hotela u Miamiju. Njegova prva kolekcija bit će dostupna za kupnju od 1. listopada 2015. godine, a već postoji velik interes za prednarudžbu. Komadi su raznoliki, zanimljivi, višenamjenski. Puno drvo, metal i ovčje krzno glavni su materijali, a dezeni su ili egzotični ili geometrijskih oblika.

- Vjerujem da će se ova kolekcija svidjeti različitim ljudima - kazao je pjevač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije