nunc

Sjajna stvar s domaćim potpisom - stolić za interijere, ali i eksterijere

NUNC
24.06.2021.
u 13:49

Stolić odlikuje jednostavan dizajn koji nastavlja pratiti filozofiju brenda – spoj modernog i tradicionalnog, minimalističkog i prirodnog

Hrvatski brend dizajnerskog namještaja Nunc, koji je nedavno u Ilici 168a (bivša Intera) otvorio svoj showroomn, u Laubi je, u sklopu izložbe apstraktnih umjetnosti Nesvrstani, predstavio i novi dizajnerski proizvod - stolić Ruvo.

Foto: NUNC

Stolić odlikuje jednostavan dizajn koji nastavlja pratiti filozofiju brenda – spoj modernog i tradicionalnog, minimalističkog i prirodnog.

Foto: NUNC

Stolić dolazi u tri dimenzije i može se koristiti u unutarnjim i vanjskim prostorima. Sve to čini ga komadom namještaja koji će se s lakoćom uklopiti u svaki prostor.

Foto: NUNC

Foto: NUNC

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije