ljetni kutak

Ovako izgledaju najatraktivniji ljetni balkoni, terase i vrtovi! Ukradite pokoju ideju...

Foto: H&M Home
1/9
29.06.2020.
u 07:00

Kad govorimo o namještaju, glavne zvijezde su, bez premca, klupe, koje, u kombinaciji sa zanimljivim jastucima stvaraju pravi kutak za užitak i odmor

Jednostavno, a efektno najbolji je opis kolekcije koju za ljetno uređenje doma predstavlja poznati brend H&M Home. Osnovnu kolekciju nadopunili su brojnim detaljima zanimljivih uzoraka i malim namještajem, a genijalna stvar je ta da je riječ o multifunkcionalnim komadima koji jednako dobro funkcioniraju i u interijeru i u eksterijeru.

Foto: H&M Home

Glavna misao je udobrnost koja je dodatno naglašena prirodnima materijalima u neutralnim bojama što svaki komad iz ove kolekcije čini lakm za kombiniranje u svakom prostoru.

Foto: H&M Home

Puno pažnje posvećeno je stolu kao centralnom mjestu okupljanja za, prije svega doručak i večeru na otvorenom. Ne čudi stoga da je izbor stlnih tekstila, posuđa, dekoracija i čaša zaista impresivan i za svačiji ukus.

Foto: H&M Home

Najbolji pak dio svakako su cijene koje se kreću od dvadesetak kuna naviše. Kad pak govorimo o namještaju, glavne zvijezde su, bez premca, klupe, koje, u kombinaciji sa zanimljivim jastucima stvaraju pravi kutak za užitak i odmor.

Foto: H&M Home

Od materijala najviše je korišteno prirodno drvo kojem je glavni zadatak stavranje ugodne i tople atmosfere, bilo na balkonu ili terasi bilo u vrtu.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije