LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Kućica od 25 kvadrata skriva se na Murteru i doslovno je raj na zemlji!

Ova mala, ali iznimno funkcionalna kuća struju dobiva putem solarnih panela, a voda je kišnica koja se, baš kao nekad, prikuplja u cisterni
27. lipnja 2020. u 06:48 5 komentara 72775 prikaza
Pogledajte galeriju 1/12

Odmor u netaknutoj prirodi, daleko od užurbane svakodnevice, u robinzonskom stilu i na ekološki način. Sve to pronašli smo na otoku Murteru, u kućici imena Magda koja je okružena stoljetnim maslinama i borovima, na imanju od 2500 metara kvadratnih.

 | Autor :

Riječ je o samoodrživoj kućici koja, u samo 25 kvadrata nudi iskonski povratak prirodi. Jedini zvukovi koji do tamo dopiru su šum morskih valova, cvrkut ptica i cvrčci.

 | Autor :

Ova mala, ali iznimno funkcionalna kuća struju dobiva putem solarnih panela, a voda je kišnica koja se, baš kao nekad, prikuplja u cisterni.

 | Autor :

Kućica koja je ponos vlasnika već 17 godina nedavno je doživjela renovaciju i sad izgleda baš poput kućice iz kakve bajke.

1 / 12

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu.

serge castella kuća veličanstveno Senzacionalna vila na obali mondenog jezera! Ovakvu raskoš još niste vidjeli Zeleno carstvo Čitateljica se pohvalila vrtom: Svo povrće nam je nadohvat ruke! odlično rješenje Možete li vjerovati da ovaj dizajnerski stan ima samo 50 kvadrata?
  • jadnatikoza:

    A ja mislio da se radi o onoj ilegalnoj kući Branke Jurićev Martinčev, bivše HDZove gradonačelnice Vodica koja je na nenaseljenom otoku Zmajanu podigla vilu sa bazenom iako jegradnja zabranjena. U Večernjem o tome niti riječ ali me čudi zašto ... prikaži još! lokalno stanovništvo šuti!

  • Serious_Callers_Only:

    A koliko je raj na zemlji daleko od doktora?

  • LIBVRN:

    Još jedan raj na otoku Murteru kao prijedlog 👍 Utipkajte u tražilicu Robinzonska kuća Ljubica...