LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Poznati domaći brend namještaja, Prostoria, ima genijalan multimedijalani projekt

S projektom “Revisiting Analogue” Prostoria želi podijeliti iskustvo materijalnog događaja u sferi digitalne komunikacije i na taj način ostati u kontaktu s lokalnom i međunarodnom zajednicom, u novonastalim uvjetima tržišnog djelovanja
26. lipnja 2020. u 16:33 2 komentara 2879 prikaza
Foto: Prostoria
Pogledajte galeriju 1/11

Prostoria je u suradnji s dizajnerima iz studija Numen/ForUse i Simonom Morasi Piperčićem kreirala hibridni analogno-digitalni projekt “Revisiting Analogue” koji kombinira arhitekturu, dizajn i film, budući da je Milan Design Week, kao i brojni drugi sajmovi namještaja, otkazan zbog pandemije uzrokovane koronavirusom. Projekt je kao događaj bio organiziran za lokalnu zajednicu dizajnera i arhitekata, odvija se u “šumskom” paviljonu nedaleko Prostorijine tvornice namještaja u Hrvatskoj, a poslužio je kao pozornica za prezentaciju najnovijih proizvoda. 

Ovaj je događaj također bio scenografija filma “Revisiting Analogue” koji se bavi sve izraženijom nostalgijom ljudi za analognim iskustvom, materijalnošću i prirodom. nastalih kao posljedica sve većeg uranjanja u digitalni svijet. Film je za Prostoriju režirao Rene Gallo. 

 | Autor : Prostoria Foto: Prostoria

Šumski paviljon kojeg su kreirali Numen/ForUse & Simon Morasi Pipečić, izrađen je u formi drvenih “otoka” na način da svaki od njih tvori svojevrsni dom s nevidljivim zidovima i krovom, a poslužio je kao nadrealni ambijent za predstavljanje novih Prostorijinih proizvoda.

 | Autor : Prostoria Foto: Prostoria

Među novitetima su se istaknuli: Kontrapunkt - vrhunski inovativni naslonjač koji se transformira u ležaljku (dizajn: Neisako), nova niska stolica Strain (dizajn: Simon Morasi Piperčić), stolice Piun, naslonjač Tinker i klupa Monk (dizajn: Grupa) te klupa Bavul (dizajn: Lea Aviani) koja se pretvara u krevet. Popularni naslonjači Polygon i Oblique predstavljeni su u verziji za vanjske prostore, a zajedno sa stolicama Osmo i Umomoku kolekcijom čine Prostorijinu outdoor ponudu.

 | Autor : Prostoria Foto: Prostoria

Brojni arhitekti i dizajneri interijera imali su priliku isprobati i nove vrhunske modularne sofe Absent i Layout (obje dizajnirao Numen/ForUse) koje kao sustavi omogućuju višestruku funkcionalnost izgradnjom beskrajnih konfiguracija u prostoru.

 | Autor : Prostoria Foto: Prostoria

S projektom “Revisiting Analogue” Prostoria želi podijeliti iskustvo materijalnog događaja u sferi digitalne komunikacije i na taj način ostati u kontaktu s lokalnom i međunarodnom zajednicom, u novonastalim uvjetima tržišnog djelovanja.

1 / 11
serge castella kuća veličanstveno Senzacionalna vila na obali mondenog jezera! Ovakvu raskoš još niste vidjeli Produkt dizajn Peruna - domaći brend čiji detalji za dom će vas oduševiti cvijece Prirodna ljepota Top izbor mirisnog cvijeća koje možete lako zasaditi sami - pripremite se za novu sezonu!
  • fidoaag:

    Prestao sam s uredom i sada. Radim od kuće 175 sati po satu radeći od kuće radeći ovaj jednostavan kućni posao na mreži. Zarađujem 22854 USD mjesečno radeći na mreži 4 sata dnevno. preporučio sam ti da probaš. nećete izgubiti ... prikaži još! ništa, samo ga isprobajte na sljedećoj web stranici i zarađujete svakodnevno ... Za više detalja ..............➤➤➤➤   cutt.ly/NyvKMnJ  

  • fidoaag:

    Ovo je najbolji posao koji Google sada plaćA. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. ----➤➤➤➤➤➤➤   cutt.ly/NyvKMnJ