centralna pozicija

Otkrivamo sedam trendova koji su ove godine hit za božićna drvca! Odaberite favorita i pripremite se

H&M Home
22.11.2020.
u 07:00

Najvažnije pravilo pri ukrašavanju drvca je to da pravila - nema. Koristite boje i ukrase koji vam se sviđaju i ne strahujte od pretjerivanja - ono je u ovo vrijeme dobrodošlo!

Sedam novih trendova koji su se iskristalizirali ove godine, kada govorimo o ukrašavanju božićnog drvca i ukrašavanju doma, pokrivaju sve baze, odnosno svačiji ukus.

Foto: Zara Home

1. Trend snijega

Bijeli trend još uvijek je najveći hit. Sjetite se snježno bijelih ukrasa u stilu matiranog stakla, s nježnom notom eukaliptusove zelene boje. Volite li je jednostavnu eleganciju okitite ove godine drvce isključivo bijelim kuglicama i srebrnim detaljima.

Foto: Emmezeta

2. Neonske boje

Manje tradicionalna i slavljenička ideja podrazumjeva neonske boje i pretjerivanje s detaljima. Ima tu svega - od disco kugli sve do šljokica, zvijezda i raskošne rasvjete.

Foto: Emmezeta

3. Romantičan trend

Nježne nude nijanse kombiniraju stavraju romantičan ugođaj. U ovom trendu ima mjesta i za ptice, balerine, leptiri i lovci.

4. Trend logorske vatre

Kombinacija zemljanih boja i slatkih, neobičnih likova oživljavaju ovaj izgled. Izaberite između širokog spektra životinja  borovih šišarka i lišća, i stvorite u dnevnim boravku šumsku atmosferu.

Foto: Emmezeta

5. Uradi sam trend

Ove godine mnogi imaju više vremena pa je tako i više onih koji će se upustiti u uradi sam avanturu izrade blagdanskih dekoracija. Odlučite li se na takvu akciju pokušajte što više koristiti prirodne materijale.

Foto: Arket

6. Tradicija je uvijek in

Iako je crvena možda tradicionalni Božić, ove je godine dobila neobično ažuriranje, s pozamašnom dozom nostalgije, zajedno s mnoštvom svečanih ukrasa.

1/11

7. ABC trend

Ovaj je za svu djecu i veliku i malu! Nevjerojatni flamingosi, dinosauri, duge, roboti i jednorozi, svi u jarkim bojama.

Ako planirate svoje drvce dijeliti na društvenim mrežama pobrinite se da imate puno različitih, malih ukrasa i jedno vizualno središte - na taj način stvorit ćete savršenu fotografiju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije