Čaroban advent

Zagrebački restoran ima najljepšu blagdansku kulisu, terasu kao stvorenu za Instagram!

Foto: Filip Popović
1/11
20.11.2020.
u 09:49

Uz obitelj Šare ovaj čarobni adventski ugođaj kreirala je Pixy koja se pobrinula da svaki detalj ima svoje mjesto i svoju priču

Jedna posebna božićna priča rodlila se ovih dana u Zagrebu. Povratak obiteljskim vrijednostima i običajima danas imaju veće značenje no ikad. Zagrebački restoran Bota Šare drugu godinu zaredom na prostranoj terasi priča prekrasnu Božićnu priču. Zaplovite s Botom u povratak kući uz mamina i bakina jela koja će nas vratiti u davna i sretna vremena.

Foto: Filip Popović

Posebno za ovogodišnji advent iz Malog Stona stigla je stara barka obitelji Šare kojom se davno lovila riba. Ona je ukrašena dalmatinskim biljkama kao što su jela, smreka, mirta i maslina.

Foto: Filip Popović

U ukrašavanju je korišten baršun koji je skrojen po mjeri za tu barku kao adventsko jedro, tu je i originalni konop koji je ona na sebi imala desetljećima. Uz barku u kojoj ćemo se rado fotografirati ovog adventa nalaze se ognjevi s vatrom koji daju toplinu i svjetlo u zamagljenim zagrebačkim noćima.

Foto: Filip Popović

Adventska bajka s barke seli na stol koji je ovog adventa u Boti bogatiji no ikad.

Foto: Filip Popović

 Uz obitelj Šare adventski ugođaj kreirala je Pixy. Ovaj posebni advent budi emocije i daje nadu u sretnije dane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije