zabava na otvorenom

Najljepša proljetna kolekcija za dom inspirirana makovima

IKEA
02.05.2022.
u 08:48

Predmete iz ove kolekcije, koju je osmislila dizajnerica Hanna Klarquist - zdjele, stalke za torte, pladnjeve, hvataljke, tanjure i čaše - lako je kombinirati s posuđem i ukrasima koje već imate

S dolaskom svibnja počinju brojna okupljanja na otvorenom, od obiteljskih roštiljanja do velikih vrtnih zabava, a nova sezonska koelkcija iz Ikee, jednostavnih linija i vrlo praktičnih oblika, izrađena od bezvremenskih materijala poput bambusa, pamuka i stakla, nosi ime ANLEDNING i ima sve što proslavu i postavljanje stola čini dodatno privlačnima.

Foto: IKEA

Predmete iz ove kolekcije, koju je osmislila dizajnerica Hanna Klarquist - zdjele, stalke za torte, pladnjeve, hvataljke, tanjure i čaše - lako je kombinirati s posuđem i ukrasima koje već imate, čime vam se otvara mogućnost za bezbrojne nevjerojatno zabavne postave stola.

Foto: IKEA

Pravi cvjetovi maka ne traju dugo, ali s umjetnim cvijećem u ovoj sezonskoj kolekciji možete uživati u ljepoti maka i na budućim zabavama.

Foto: IKEA

Uukusna pića svojim gostima  poslužite u elegantnim  čašama za šampanjac i čašama. Napravljene su u jednostavnim oblicima, ali da bi bile posebne imaju rebrastu strukturu i svijetlo smeđu boju. Ova kolekcija potpuno se oslanja na temu maka. Naprimjer, možete ih pronaći na papirnatim ubrusima i stolnjacima.

Foto: IKEA

Na svojoj proljetnoj ili ljetnoj zabavi, osigurajte se i nabavite poslužavnik s mrežom za kukce.

Foto: IKEA

Kao dio ove kolekcije tu su i divne ukrasne jastučnice s makovima i kićankama. Stražnja strana u istim je bojama, samo u prugastom uzorku, tako da se prilikom uređivanja možete igrati.

Foto: IKEA

Kombinirajte ih s pamučnim ubrusima i pružite svojim gostima poseban tretman. Nijedna zabava nije potpuna bez ukrasa! Objesite papirnate ukrase i umjetne cvjetne ukrasne lance koji će s lakoćom učiniti prigodu posebnom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije