spajanje starog i novog

Mediteranski stil volimo jer slavi nesavršenosti, a ova elegantna vila najbolji je dokaz za to

Foto: Zara Home
1/9
12.02.2024.
u 06:00

Tradicionalna arhitektura s obijeljenim zidovima i putevima omeđenima suhozidima koji su okruženi stoljetnim maslinama. U ovom domu, koji je zapravo esencija mediteranskog stila, vrijeme kao da je stalo

U Valle d’Itria u Pugliji, između Cisternina i Ostunija, nalazi se ova mediteranska ljepotica s konstrukcijom tipičnom za to područje u kojoj komadi skladno koegzistiraju.

Foto: Zara Home

Tradicionalna arhitektura s obijeljenim zidovima i putevima omeđenima suhozidima koji su okruženi stoljetnim maslinama. U ovom domu, koji je zapravo esencija mediteranskog stila, vrijeme kao da je stalo.

Foto: Zara Home

Iako ne nedostaje modernih detalja, odlično su uklopljeni u postojeće stanje, a upravo je u tome draž mediteranskog stila – omogućuje kombinacije kako starog i novog tako i različitih tekstura, pa čak i stilova, a rezultat je opuštajuća atmosfera koja odaje dojam da se niste trudili previše.

Foto: Zara Home

Mediteranski stil uređenja mnogi od nas posebno vole bez obzira na to gdje živjeli, bilo na moru bilo na kontinentu. Da biste uredili dom u ovom stilu, potrebno je unijeti sklad i ravnotežu između interijera te vanjskog svijeta.

Foto: Zara Home

Mediteranski stil odiše prirodom i lakoćom, a inspiriran je morem, suncem, mediteranskim biljem i agrumima. Stoga ćemo za uređenje doma u ovom stilu koristiti isključivo prirodne materijale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije