moderan interijer

Kakav fantastičan stan - odličan miks boja, detalja i second hand namještaja

Foto: H&M Home
1/5
13.08.2022.
u 07:00

Kuhinja i blagovaonica odvojene su od dnevne sobe i uređene su istom stilu i odišu odličnom atmosferom

Iako je ljeto u punom zamahu, mnogima su misli okrenute prema rujnu, novoj sezoni, novoj školskoj godini i novom uređenju doma. Ovaj stan u koji vas danas vodimo stan je novih početaka jer su vlasnici ljeto iskoristili upravo za preuređenje svog stambenog prostora. To su učinili uz pomoć dizajnera iz H&M Home-a.

Foto: H&M Home

Međutim, osim novih komada i zanimljivih kombinacija boja i uzoraka, u ovom domu našlo se mjesta i za brojne uradi sam projekte i za second hand namještaj koji vlansici pronalaze na buvljacima i potom sami preuređuju.

Foto: H&M Home

Glavna zvijezda ovog trosobnog stana je raskošni dnevi boravak u kojem se na fantastičan način spajaju moderni elementi, intenzivne boje, personalizirani detalji, te retro elementi koji prostoru daju poseban šarm.

Foto: H&M Home

Kuhinja i blagovaonica odvojene su od dnevne sobe i uređene su istom stilu i odišu odličnom atmosferom. Kupaonica je prošla kompletnu adaptaciju, a ono što je vlasnicima bilo bitno je da u kupaonici ima zelenila.

Foto: H&M Home

Spavaća soba vrlo je romatično uređena, bez suvišnih detalja, s velikim krevetom i još većim ormarom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije