uradi sam

Iskoristite vikend za veliku promjenju u kuhinji, donosimo tri super ideje!

record kuhinje lesnina
Promo fotografija
23.10.2020.
u 09:57

Donosimo tri savjeta za brzi makeover ove prostorije u domu koje smo prepisali od stručnjaka, a koje možete, uz malo truda, provesti sami u djelo

Ako je pred vama slobodan vikend, zašto ga ne biste iskoristili za promjenu u kuhinji? Donosimo tri savjeta za brzi makeover ove prostorije u domu koje smo prepisali od stručnjaka, a koje možete, uz malo truda, provesti sami u djelo.

Foto: arhiva

Prvi, i najjednostavniji korak ka ljepšoj kuhinji je - urednost. Ovisno o tome imate li veliku ili malu kuhinju, otvorene police ili zatvorene ormare, napravite reorganizaciju, presložite tanjure, čaše, šalice...Već ta mala promjena činit će veliku razliku.

Lesnina Welnova kuhinja
Foto: Lesnina

Drugi korak je oslobađanje radne plohe. U većini kuhinja radne plohe su prenatrpane i zatrpane nepotrebnim detaljima. Ostavite samo one aparate koje svakodnevno koristite (kuhalo za vodu, aparat za kavu, sokovnik...), ostale sklonite, dovoljni su vam noževi i daska za rezanje. Sve ostale predmete koji nisu u svakodnevnoj uporabi sklonite kako ne bi zauzimali dragocjeni prostor. Osim što ćete imati više mjesta, kuhinja će izgledati profinjenije i urednije.

Foto: Promo fotografija

Treći korak koji stignete odraditi ovog vikenda u kuhinji možda je najzahtjevniji, ali je ujedno i najefektniji. Riječ je o samoljepljivim folijama koje se lijepe na dotrajale fronte dajući kuhinji potpuno nov izgled. Izbor je zaista velik tako da se možete pri odabiru raspametiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije