Složi me, presloži me

Kofer do kofera - fotelja, kauč ili sjedeća garnitura

dizajn
Foto: Promo fotografije
1/6
02.10.2019.
u 07:36

Ne treba biti rob namještaja, već ga treba prilagoditi sebi. Na to je mislio Matali Crasset kad je osmišljao modularni sustav koji se slaže po potrebi

Francuski dizajner Matali Crasset kreirao je sustava sjedećih modula Seat koji se mogu slagati u različite kombinacije - katkada mogu biti fotelje, katkada ugodna sjedeća garnirura ili samo hrpa jastučića. Vizualno, svaki modul se doima kao kofer.

Foto: Promo fotografije

- Sve se može mijenjati ovisno o potrebama, dobu dana ili broju ljudi u prostoru. Moduli dolaze u dvije različite veličine i lako ih je preslagivati - kaže dizajner.

Iz daljine sjedeći moduli doimaju se kao da su zamotan u smeđi papir, osigurani trakama narančaste tkanine. Te boje su namjerno odabrane - neutralna presvlaka i naranđasta polipropilenska traka koja tvori ručku na zakrivljenim krajevima.

Foto: Promo fotografije

Moduli Seat nemaju okvir ili bazu kako bi ih držati zajedno, već ih treba nasloniti na zid. Dizajner svoju module preporuča svima koji imaju manjak prostora.

Moduli Seat proizvodit će talijanski brand Campeggi, a predstavljen je na Salone del Mobile u Milanu.

>>Otvorite sezonu uživanja na balkonu na najbolji mogući način

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije