Unopiù Accessories kolekcija

Elegantni detalji za dom s dizajnerskim potpisom

unopiu
unopiu
02.02.2015.
u 14:47

Neodoljiva Unopiù Accessories kolekcija nudi širok spektar proizvoda koji će se savršeno uklopiti u vaš životni prostor i obogatiti ga unikatnim Unopiu dizajnerskim potpisom

Unopiù Accessories kolekcija čini savršen sklad između kvalitete dizajna i izvrsnosti materijala, a svaki predmet stvaran je s posebnom pažnjom usmjerenom na svaki detalj. Širok izbor upečatljivih i originalnih proizvoda Unopiù Accessories linije svakom će prostoru, kako vanjskom tako i unutarnjem, dati specifičan Unopiu dizajnerski pečat. Unopiù proizvodi iz ove linije dolaze u raznolikom spektru materijala i stila te na unikatan način oplemenjuju svaki prostor.

Predivne Oslo lanterne jednostavnih i neupadljivih linija idealne su za stvaranje romantične atmosfere, dok bajkoviti svijećnjaci svakom prostoru daju dozu elegancije. Profinjeni keramički tanjuri, unikatne čaše izrađene od ručno puhanog stakla, ručno kovani pribor za jelo od čelika i stolnjaci izrađeni od ekskluzivnih tkanina svaki stol učinit će doista posebnim dok neodoljive Aton lampe u crnoj i bijeloj boji sa zakrivljenim aluminjskim sjenilom stvaraju doista poseban efekt i ugođaj.

Unopiù stil i dizajn koji odiše jednostavnom elegancijom te čini savršenu sintezu stila i praktičnosti ističe se i u Accessories kolekciji koja se savršeno uklapa u svaki prostor dajući mu pritom poseban šarm.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije