novo salon

Domaći lider na tržištu madraca krenuo u maloprodajnu mrežu

23.06.2019.
u 07:00

Zagrebački salon smjestio se u Gundulićevoj ulici, a prostire se na 150 četvornih metara

Zanimljivim moderatorskim konceptom Nevena Rendeli i Frano Ridjan predstavili su javnosti novi Hespo salon u centru Zagreba. Riječ je o prvom maloprodajnom Hespo salonu koji nudi sve za kvalitetno spavanje.

Hespo je lider na regionalnom tržištu madraca i snažan brend koji su prepoznali krajnji korisnici kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje. Damir Matijević, direktor tvrtke Hilding Anders, u čijoj je grupaciji Hespo, u uvodnom govoru predstavio je novu prodajnu strategiju te izjavio:

Tvrtka Hilding Anders jedna je od vodećih tvrtki u segmentu kreveta i madraca na globalnoj sceni. U Hrvatskoj je Hespo dobro poznat po kvalitetnoj domaćoj proizvodnji i važnoj ulozi u opremanju spavaćih soba. Snažan partnerski odnos koji Hespo njeguje s raznim trgovačkim lancima omogućio mu je rast proteklih 29 godina, a s novom prodajnom strategijom u 2019. godini još će se više osnažiti pozicija Hespa – otvaranjem vlastitih salona, a ponajprije otvorenjem ovog salona. Gundulićeva ulica pokazala se kao dobra lokacija za bolje uspostavljanje odnosa s kupcima i bolji doticaj s brendom. Nakon otvaranja ovog salona u centru grada Zagreba, plan nam je do kraja godine otvoriti još Hespo salona diljem cijele Hrvatske kako bismo bili što dostupniji našim vjernim kupcima koji prepoznaju kvalitetu brenda već gotovo 30 godina.

Dodatni asortiman za stvaranje lijepog ugođaja u domu također je u ponudi. Kupci mogu odabrati bogatu ponudu posteljina belgijskog dobavljača, detalje nizozemskog brenda By Boo u industrijskom stilu, ukrasne jastuke, prekrivače, tepihe, stolce, francuske mirise za dom, mirisne svijeće...

Prije kupnje madraca kupcima je potrebno pružiti informacije, pomoći im u odabiru madraca... U centru Zagreba odsad kupci imaju mjesto u kojem mogu isprobati madrac, a odluku o kupnji mogu donijeti kasnije – u samom salonu, u nekom od trgovačkih lanaca ili obaviti online-kupnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije