LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Dizajnerski komadi po povoljnijim cijenama - Zara Home ima sjajnu kolaboraciju s Kassl Editionsom

Tu se može naći zaista zanimljivih komada, poput originalnih tepiha, lampi, zrcala, ali i dekorativnih detalja za dom koji nisu napadni već svojim dizajnom daju novu dimenziju prostoru u kojem se nalaze
13. rujna 2021. u 08:01 0 komentara 991 prikaza
Foto: Zara Home

Kultni brend KASSL Editions kojeg modni poznavatelji obožavaju zbog poželjne odjeće, s ponosom, u suradnji sa Zara Home predstavlja kolekciju izdržljivih predmeta za dom.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

KASSL-ove preokupacije taktilnošću, dugovječnošću, kvalitetom i bojom očite su u svakom artiklu u u kolekciji KASSL EDITIONS X ZARA. Ambiciozna suradnja simbolizira izrazito čistu, neuglađenu estetiku tvrtke KASSL i predanost marke kvaliteti.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Tu se može naći zaista zanimljivih komada, poput originalnih tepiha, lampi, zrcala, ali i dekorativnih detalja za dom koji nisu napadni već svojim dizajnom daju novu dimenziju prostoru u kojem se nalaze.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Cijene se kreću od 49,90 kuna za sitne detalje, preko 899 kuna koliko stoji zanimljivo ogledalo pa sve do 2999 kuna koliko košta raskošni tepih. No, tepiha, poput ovog plavog, ima i po povoljnijim cijenama od 459 kuna naviše, dok modularni stolići koji se lako kombiniraju koštaju 1299 kuna.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

makeover Zavirite u stan u Karlovcu u kojem nakon velike adaptacije dominira raskošna dnevna zona tropski vrt savršen trenutak Kraj ljeta idealan je za stvaranje tropskog vrta, ali valja paziti na ove ključne detalje savjet stilistice Četiri savjeta uz čiju pomoć ćete odabrati savršenu vazu. Teže je nego što mislite!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.