LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Četiri savjeta uz čiju pomoć ćete odabrati savršenu vazu. Teže je nego što mislite!

Dizajnerica i stilistica interijera Joanna Laven udružila je snage s H&M Home-om i otkrila trikove uz čiju pomoć ćete odabarti idealnu vazu
12. rujna 2021. u 07:00 0 komentara 471 prikaza
Foto: H&M Home
Pogledajte galeriju 1/7

Iako se na prvu čini jednostavnim, a mnogima možda i nebitnim, odabir prave vaze prava je umjetnost i puno utječe na vizuru prostora. Između ostalog i cvijeće će u svakoj vazi izgledati drukčije pa je bitno, ovisno o cvijeću, odabarti onu koja mu komplimentira.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Dizajnerica i stilistica interijera Joanna Laven udružila je snage s H&M Home-om i otkrila trikove uz čiju pomoć ćete odabarti idealnu vazu.

Njezin prvi, i najvažniji, savjet je da investirate u nekoliko vaza kako biste za svaku cvjetnu kompoziciju imali upravo onu savršenu. Osim toga, ističe, u pravoj vazi cvijeće će biti moćan stilski detalj u prostoru.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Drugi savjet koji Laven nesebično dijeli odnosi se na odabir oblika.

- Meni su najdraže vaze koje su dolje šire i zaobljene, a pri vrhu uže. Takav oblik omogućava vam lagano slaganje cvjetnih kreacija kako god da ste ih zamislili - ističe dizajnerica.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Odabir vaze, rekli smo već, diktira vrsta cvijeća, a tako je i kad birate materijal. Za duge grane, poput recimo magnolijinih, najbolji izbor su visoke staklene prozrirne vaze.

Posljednji savjet koji dizajnerica ima, a zapravo je riječ o odličnoj ideji koju vrijedi isprobati, odnosi se na vazu kao dar.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

- Kad idete u goste i nosite cvijeće nemojte donijeti klasičan buket, već donesite cvijeće u vazi. S klasičnijim modelom u neutralnim tonovima nećete pogriješiti!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

pametno uređenje Pet komada namještaja koje morate nabaviti ako imate malo kvadrata na raspolaganju zelene vibracije Inovativni sustavi za biljke koji su ujedno i cool dekoracija u domu sitan i bitan Kako odabrati savršeni klub-stolić i s malo novca dobiti puno od dnevnog boravka

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.