nova kolekcija

Deset neodoljivih detalja za kuhinju - povoljni su i jako efektni

Foto: Zara Home
1/10
17.01.2023.
u 12:57

Možda vam se čini da vam ove sitnice ne trebaju, ali činjenica je da, osim što olašavaju život, ujendo čine kuhinju atraktivnijom

Kuhinje su puno više od prostorija u kojima se samo kuha ili jede. Kako bi kuhinja ocrtavala vaš karakter i postala ugodno mjesto važno je znati ju opremiti po svojim željama. Najjednostavniji način da to postignete ulaganje je u sitnice koje, osim što su praktične, imaju i estetsku ulogu.

Foto: Zara Home

Zidovi kuhinje i blagovaonice jednako su pogodno platno za različite boje, postere, obiteljske slike, police s teglicama cvijeća ili začinskim biljem itd.

Foto: Zara Home

Stol je idealno mjesto za postavljanje lijepe zdjele s voćem na centralnu poziciju – osim što je vizualno lijepo, zdjela puna voća mamit će vas da ispunite dnevnu dozu vitamina. Kupite lijepe vaze i ispunite ih cvijećem, začine kao što su sol, papar, ocat, ulje, prebacite u zasebne lijepo dizajnirane posude koje će se uklopiti u priču.

Foto: Zara Home

Sva ostala pakiranja proizvoda također možete zamijeniti ljepšim zdjelicama ili staklenim posudama – med, mlijeko, tjestenina, bomboni, riža, kruh… Sve ljepše izgleda kad se prebaci u novu posudu. Iako je to malo više posla, kuhinja će izgledati ujednačeno i na kraju ćete biti zadovoljni.

Foto: Zara Home

Isto možete napraviti i s deterdžentom za suđe te spužvicom – prilagodite ih dizajnu kuhinje tako da se uklapaju, a ne da se plastična, i često neugledna, ambalaža ističe pored sudopera. U prostor možete ukomponirati i koju mirisnu svjećicu ako pokušavate izbjeći da kuhinja miriši samo po hrani.

Foto: Zara Home

Nova kolekcija brenda Zara Home puno je odličnih sitnica za kuhinju, od keramičkih posudica za maslac i jaja, preko drvenog cijedila za citruse pa sve do atraktivnih posuda za voće i povrće. Cijene su još jedno iznenađenje, kreću se od 3,5 eura naviše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije