LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Bijeg od stvarnosti u pravu čarobnu božićnu bajku

Kao kulisa za snimanje editorijala poslužila je drvena planinska kuća s kaminom na drva, a u središtu se, očekivano, našlo - božićno drvce
30. studenoga 2018. u 10:06 1 komentara 3024 prikaza
Foto: Zara Home
Pogledajte galeriju 1/10

Krajem listopada svi vodeći brendovi za uređenje doma izbacili su svoje božićne kolekcije, no Zara Home ove godine ide korak dalje pa je nedavno predstavila i drugu blagdansku kolekciju.

 | Autor : Zara Home, 359 kn Foto: Zara Home, 359 kn

I dok je prva bila modernija, nježnijih tonova i nijansi, druga je idilična, prava božićna s tradicionalnim bojama i ukrasima u prvom planu.

 | Autor : Zara Home, 359 kn Foto: Zara Home, 359 kn

Kao kulisa za snimanje editorijala poslužila je drvena planinska kuća s kaminom na drva, a u središtu se, očekivano, našlo - božićno drvce.

 | Autor : Zara Home, 359 kn Foto: Zara Home, 359 kn

Materijali koji prevladavaju u kolekciji mahom su prirodni čime se dodatno naglašava toplina u domu, karakteristična u ovo blagdansko vrijeme. Tu su i zlatne dekoracije, no glavna zvijezda kolekcije je tradicionalna božićna boja - crvena.

 | Autor : Zara Home, 359 kn Foto: Zara Home, 359 kn

Ideja ne nedostaje, pa tako možete pronaći inspiraciju za cijelu dnevnu sobu, ideje za ukrašavanje stolića za kavu i inače praznih kutaka u stanu ili samo kako okititi bor. Velika pažnja posvećuje se stiliziranju stola tako da se brojne ideje kriju upravo u ovom editorijalu. Odaberete li pretežno crveni stol ili sasvim minimalistički, bijeli, sa zlatnim akcentima, izbor je na vama.

Jedino što apostrofiraju jest da začinite, odnosno podignete atmosferu - svijećama, posebice u večernjim satima

  • WendyPrice:

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>>> www.Cash74.Com