Cvjetni kutak

Zajednički hodnik čuva i voštani cvijet

Zajednički hodnik čuva i voštani cvijet
Dom i vrt
20.12.2012.
u 19:11

Tko voli cvijeće, pronaći će i mjesto za njega.

Čitateljica Melita Hrvatić iz Zagreba, dobitnica poklon-bona Kalije za cvjetni kutak složen u zajedničkom hodniku zgrade u kojoj živi, poslala nam je još neke fotografije svog cvijeća. Time je samo potvrdila da smo dobro izabrali, jer njezinom cvjetnom carstvu gotovo da nema kraja. Ovaj put odabrala je i dva poklonjena cvijeta, a jedan od njih doživio je već 19 godina.

– Obradovala sam se lijepom i toplo napisanom tekstu, kao da me poznajete. Novine mi je dala kolegica na poslu, nisam ni znala da će biti objavljeno tako brzo. Druga kolegica poslala mi je mail: “Pa je li to tvoje cvijeće?“ Objavili ste članak, ali svejedno vam šaljem fotografije voštanog cvijeta, svekrvin dar star 19 godina, te limuna, svekrov dar. Bude li prigode možda će cvijeće naći još negdje mjesta u vašim novinama – napisala je naša čitateljica. A mjesta za lijepo cvijeće i veliki trud uvijek ima u našem prilogu.

NE PROPUSTITE: FOTO Zimski vrt podno Sljemena krase ciklame i kaktusi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije