LIJEPO I POVOLJNO

Za svačiji džep: Pet stolova za vrt i terasu do 500 kuna

vrtna garnitura
Foto: Promo fotografija
1/2
10.07.2020.
u 07:00

Za vaš dnevni boravak na otvorenom na kojem ćete se odmarati, družiti s obitelji i prijateljima potreban je prije svega jedan dobar stol....

Lijepo i sunčano vrijeme te predstojeći ljetni mjeseci potiču nas da što više boravimo na otvorenom i razmišljamo kako urediti svoju stalnu vanjsku bazu - na balkonu, terasi, okućnici ili vrtu.

Osim bilja i ukrasa, planovi svakako moraju uključivati i stol i stolce za sjedenje. Vrtna garnitura je okosnica svakog dnevnog boravka na otvorenom - za ručanje, ispijanje kavice, druženje, tulume i opuštanje na svježem zraku, okruženi zelenilom.

Ako još niste počeli planiranje svog vrtnog ili balkonskog kutka ili vam nedostaju neki elementi, a usto imate i ograničen budžet, pomažemo vam odabrati stol koji naviše odgovara vašem novčaniku i dizajnerskom ukusu.

Foto: Promo fotografija
Metalni stol sive antik boje i s romantičnim detaljima na gornjoj plohi (Emmezeta, 499 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Za ljubitelje neobičnijeg dizajna i sve one koji nemaju previše prostora na balkonu ili vrtu (Jysk, 300 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Drveno-metalni stol ima mogućnost sklapanja pa je idealan za balkon ili druge male prostore (Ikea, 449 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Moderni vrtni stol od kvalitetnog aluminija omogućit će ležerno provedene sate u vašem vrtu (Lesnina, 499 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Prirodan, ali i egzotičan dojam u vrtu ćete postići stolcem od bambusa koji možete kombinirati s istim takvim stolicama koje su u ponudi (Vivre.hr, 476 kn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije