daleko od mora

Samo vam ovo treba za savršeno ljeto na balkonu ili terasi

H&M Home
07.07.2020.
u 06:44

Ekološki trend u načinu života ogleda se i na balkonima. Oni postaju pravi mali zeleni vrt jer smo s vremenom otkrili da u teglama, drvenim sanducima, žardinijerama i vertikalnim vrtovima pričvršćenim za zidove možemo saditi ne samo cvijeće nego i začine te povrće i voće

Nekad su balkoni i terase najčešće služili kao mjesta za odlaganje stvari i sušenje rublja, a  dans su sve više produženi dnevni boravci u kojima volimo boraviti tijekom cijelog dana – objedovati, ispijati kavu, odmarati se.

Foto: H&M Home

Stoga je njihov izgled itekako bitan… Ekološki trend u načinu života ogleda se i na balkonima. Oni postaju pravi mali zeleni vrt jer smo s vremenom otkrili da u teglama, drvenim sanducima, žardinijerama i vertikalnim vrtovima pričvršćenim za zidove možemo saditi ne samo cvijeće nego i začine te povrće i voće.

Foto: H&M Home

Na gradskim balkonima uspijevaju jagode, ribiz, limun, rajčice, krastavci, zelena salata, peršin, paprika, mrkva… Kada pak govorimo o bojama, uvijek, svake sezone, pojavi se neka koja je u trendu. Prvo se pojavila siva, zatim antracit siva.

Foto: H&M Home

One su stvorile dobar teren za ulazak crne na velika vrata u eksterijere. I to ne samo na namještaj od metala nego i na drveni. A ove godine sve se vrti oko neutralnih tonova s naglašenim detaljima.

Foto: H&M Home

H&M Home tako u svojoj najnovijoj kolekciji, kojoj je cilj stvoriti plažu i na užarenom asfaltu, predlaže upravo neutralne tonove koji se odlično uklapaju u svaki stil i prostor!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije