OKREĆE SE ZA 360

Suncokret je bio inspiracija za ovu inovativnu lončanicu

posuda za cvijeće
Foto: studiobagdisseny.com
1/4
27.06.2020.
u 06:00

Dno posude je blago stožastog oblika što omogućuje da se okreće prema suncu

Kada priroda služi kao inspiracija, tada proizvod mora sjajno izgledati. U slučaju inovativne posude za cvijeće kao inspiracija je poslužilo svojstvo suncokreta da okreće svoj cvijet prema suncu.

Autoru, Studio BAG Disseny, tvrde kako je njihova lončanica funkcionalnija od običnih, statičnih. Izrađena je ručno od vodootporne gline, a njen donji dio je blago stožastog oblika što mu daje mogućnost da se vrti na svojoj bazi.

Foto: studiobagdisseny.com

Biljka se tako lako može pomicati laganim dodirivanjem baze. Na taj način više sunca može doprijeti do korijena i listova što pridonosi zdravijem rastu biljke.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije