Inovativno

Probušene lovačke čizme postale šareni cvjetni ukras

Probušene lovačke čizme postale šareni cvjetni ukras
Dom i vrt
21.09.2013.
u 08:00

U kombinaciji koja je posađena u unikatnu posudu za cvijeće uz trajnice našle su se i surfinije

Fotografija koju vam šaljem možda ne spada ni u najljepše ni u čarolije, ali sviđa se i meni i dragim ljudima koji me posjećuju, napisala je u svom e-mailu naša čitateljica Silvana Filipaj iz Zaboka. Dodala je da ideja nije originalna, nešto slično već je vidjela na internetu i samo malo izmijenila.

– Moje cvijeće, osim što skuplja pohvale, skuplja i razne komentare. Pa mi tako neki kažu: "Imaš najskuplje teglice", a drugi pak: "Ženo, prazni škornje, sutra idem v lov" – piše naša čitateljica. Svoje je cvijeće, naime, ona zasadila u probušene lovačke čizme svog supruga. Sadnice su kupljene, kao i uvijek, na jednom od zagorskih placeva, a kombinirala je trajnice koje cvatu i one čiji šareni listovi daju dodatnu ljepotu njezinoj kreaciji.

Zasadila je kineske zvončiće, bijeli i plavi, šarenu houtuniju koja je inače pokrivač tla, ljetnicu surfiniju, srećicu te nekoliko sukulenti.

– Kažu da se iz vlastitih pogrešaka najbolje uči pa sam tako i ja naučila. Trebala sam u čizmama samo zarezati otvore umjesto što sam dio odrezala. Sada mi je bilje naraslo pa korijenje i voda kojom zalijevam nose iz čizama i zemlju – kaže čitateljica. Kako su u njezinoj kombinaciji i trajnice, nada se da će se najskuplja teglica zazeleniti i iduće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije