Ne propustite

Pripremite svoj voćnjak i ružičnjak za proljeće

Rezidba voćaka i Rezidba ruža
Foto: VL
1/2
09.03.2015.
u 15:10

U prodaji potražite priručnike koji će vam pružiti informacije kako biste pravilno oblikovali voćke i ruže i povećali njihovu rodnost i raskoš cvata

Rezidba voćaka mnogim ljudima koji vrtlare u slobodno vrijeme izgleda jako složeno. Voćka se brzo može posaditi. No kako je njegovati, a osobito rezati? Priručnik “Rezidba voćaka” pružit će vam sve informacije kako biste pravilno oblikovali voćke te pravilnim mjerama rezidbe povećali njihovu rodnost. Ovo je detaljan vodič za rezidbu, objašnjen uz pomoć ilustracija i fotografija koje pokazuju postupak rezidbe korak po korak, za sve vrste voćaka. Cvjetaju li vaše ruže zaista u punom sjaju? Biste li željeli stvoriti ružičnjak iz snova, u kojem će cvjetati najljepše svjetske ruže?

Uz pomoć priručnika “Rezidba ruža” naučit ćete koja su pravila rezidbe kako bi one cvjetale u punom sjaju, a možete saznati i osnovnu podjelu ruža prema grupama. Naučit ćete i zakonitosti rasta i vrste rezidbe u skladu s karakteristikama pojedine grupe ruža, koji vam je alat potreban za rezidbu te koje je najbolje vrijeme za to, a pogledajte i pregled najpoznatijih sorti. Ovaj je praktični priručnik namijenjen svim ljubiteljima ruža u kojem je uz pomoć fotografija i detaljnih ilustracija objašnjen postupak rezidbe ruža kako bi mogle opravdati naziv kraljicea cvijeća.

U prodaji na svim kioscima i na www.mondo.hr. Cijena svake knjige je 29,90 kn.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Komentara 1

UN
una1
13:50 12.04.2015.

Imam veliki ružinjak na okućnici,ukupno oko 40 ruža,samo per ruža penjačica imam.Volim svoj ružićnjak i imam literaturu.Što ima ljepše od pupoljka ruže.Kako bi sve bilo na svom mjestu dosta vremena posvetim baš ružićnjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije