KREATIVNO

Poslužite piće na vrtnoj zabavi sa stilom

The Wedding Chicks/Ana White
12.07.2017.
u 08:05

Ako volite ugostiti društvo i pripremati zabave u svom vrtu, sigurno tražite dekoracije koje su posebne, a možda ste i vični izrađivanju komada namještaja. Donosimo prijedloge kako servirati piće na kreativan način, a usput i zadivite goste

Dobrih i kreativnih ideja kako urediti okućnicu za zabave i uživanje nikad nema dovoljno. Uvijek možete napraviti nešto više kako biste personalizirali svoj prostor i oduševili goste pametnim kreacijama.

Ako volite ugostiti društvo i pripremati zabave u svom vrtu, sigurno tražite dekoracije koje su posebne, a možda ste i vični izrađivanju komada namještaja. Donosimo prijedloge kako servirati piće na kreativan način, a usput i zadivite goste.

Transformacija običnih starih ljestvi može poslužiti kao sjajan retro bar. Sve što trebate je postaviti daske na stepenice. Ako ne odložite preteške čaše, njih ne morate niti učvrstiti za stepenice. Servirajte piće u neodoljive staklenke, zajedno sa slamkama i kriškama limuna ili limete. Neka pri ruci budu kockice leda, salvete i slasni zalogajčići.

Foto: The Wedding Chicks

Foto: The Wedding Chicks

Foto: The Wedding Chicks

Ako vam izrada namještaja leži i ne bojite se preuzeti "ozbiljne" zadatke, predlažemo izradu stola za terasu s  ugrađenim kantama za hlađenje pića. Blog dizajnerice Ane White vodi vas korak po korak ovdje.

Foto: Ana White

Foto: Ana White

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije