Ukradi ideju

Pet sjajnih ideja za dekoriranje doma - bundevama!

Shutterestock
18.10.2020.
u 06:43

Iskoristite jesenske plodove kao ukras u domu, kao iznenađenje za goste ili kao praktičnu pomoć u kući

Jesenske boje mogu se, itekako, iskoristiti i pri dekoriranju doma. Sve što vam treba jest malo inspiracije, a zato smo mi tu, i pokoji detalj. Ukoliko u vrtu imate bundeve, ili ste ih par nabavili na tržnici ili u dućanu po povoljnoj cijeni, evo pet prijedloga kako ih ukomponirati u svoj interijer.

Kao ukras na polici ili u kuhinjskom elementu

Foto: Shutterstock

Za ovakav ukras birajte manje bundeve, po želji ih obojite, posebno efektne su kada ih se prikrije zlatnim sprejem ili šljokicama.

 

Ukras na stolu

Foto: Shutterstock

Dolaze li vam gosti, izvrstan način da ih iznenadite jest da ukrasite stol plodovima jeseni  - bundeve i kesteni, posebice uz malo mašte, odradit će potrebnu čaroliju

Kao vaza

Foto: Shutterstock

Nakon što izdubite bundevu, iskoristite je za jesenko cvijeće, bit će efektna i ekološka vaza. Cvijeće u ovakvoj vazi može stajati do tjedan dana. Bitno je samo da bundevu dobro očistite i pritom budete oprezni kako joj ne biste probili koru.

U dvorištu

Foto: screenshot/facebook

Iskoristite lijepe jesenske dane za boravak na otvorenom. Bajkovit dojam najlakše ćete postići ukrasite li dio dvorišta zanimljivim jesenksim plodovima.

Ništa ne bacajte

Foto: Shutterstock

Stare, oštećene ili bundeve čudnog oblika također možete iskoristiti - obojite ih, pretvorite u držače za svijeće ili pak jednostavno posložite u kašetu i neka budu atraktivan prirodni ukras!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije