Natječaj

Panjeve krase čuvarkuće, a iz jezera piju mace

Panjeve krase čuvarkuće, a iz jezera piju mace
Foto: Iz albuma čitatelja
1/2
17.05.2013.
u 12:01

Volim cvijeće i u vrtu napravim sve što mi padne na pamet, ali nikad ne kopiram tuđe ideje, kaže naša čitateljica Mirjana Juričko iz Svetog Križa Začretja

Ljubav prema prirodi i cvijeću ogleda se u vrtu čije nam je slike poslala naša čitateljica Mirjana Juričko iz Svetog Križa Zažretja. Teško je bilo odabrati što pokazati jer mjesta je uvijek premalo. A u vrtu koji se uređuje već 15 godina ima puno toga za pokazati.

Novo drvo

– Volim cvijeće i napravim u vrtu sve što mi padne na pamet – kaže naša čitateljica, dodajući kako ideje pronalazi svugdje oko sebe, no nikada ne kopira.

– Ove godine novost u mom vrtu su bijele ljubičice i narančaste maćuhice, a zasadila sam i drvo breze – opisala nam je M. Juričko. Na brojnim panjevima koje u vrt stižu iz gotovo svake šetnje zasađene su čuvarkuće, a dijelovi vrta odijeljeni su ukrasnim kamenjem. Tu je malo jezero, iz kojeg vodu piju i mačke, trogodišnji božur koji je imao 16 cvjetova te narančasti ljiljani.

– Imam i puno ruža, ali one još ne cvatu – kaže naša čitateljica, dodajući da posla ima svaki dan. Biljke prihranjuje kokošjim gnojem pa bolje rastu.

Mjesec radova

I u vašem vrtu ove godine procvao je novi cvijet, zasadili ste novi ukrasni grm, imate novu vrtnu garnituru. U suradnji s Unikomerc uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku, organizirali smo nagradni natječaj. Želite li sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade, električne kose i kosilice, pokažite nam što ste sve do sada napravili. Svibanj je mjesec u kojem u vrtu ima najviše radova pa vas pozivamo da nam pokažete kako on izgleda u vašem ukrasnom vrtu. Opišite nam kako ste sve napravili, gdje ste pronašli ideju, tko vam pomaže u uređenju i koliko vremena trošite. Zajedno sa svojim podacima pošaljite na domivrt@vecernji.net ili poštom na Večernji list, Oreškovićeva 6H, Zagreb.

NE PROPUSTITE Šaljite fotke! Najbolji vrtlar kosit će Stihlovom kosilicom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije