LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Zeleni trendovi Kućno bilje

Ove sezone odaberite prirodno božićno drvce, a uz ove savjete nećete pogriješiti!

U Pevexu ove sezone imaju velik izbor prirodnih božićnih drvaca, a cijene se kreću od 59 kuna. Visina borova je pak od 150 do čak 300 centimetara
15. prosinca 2020. u 12:39 0 komentara 597 prikaza
drvce
Foto: Thinkstock

Prirodna božićna drvca ove sezone aspolutni su hit u blagdanskom ukrašavanju doma, a primamljiva su jer dom opijaju specifičnim mirisom. No, prilikom odabira, ali i dekoriranja prirodnog drvca treba se držati nekih pravila.

 | Autor : KK Design Foto: KK Design

U Pevexu ove sezone imaju velik izbor prirodnih božićnih drvaca, a cijene se kreću od 59 kuna. Visina borova je pak od 150 do čak 300 centimetara. A ove godine, zbog pandemije imaju i novu click&collect uslugu.

 | Autor :

Kako na odabir savršenog drvca diktira i prostor u kojem će biti smješteno, prije odlaska po prirodno drvce, izmjerite visinu prostorije, ali uključite i visinu podloge u koju će biti smješteno. Dakako, ne zaboravite ni na širinu prostora koju drvce može zauzeti. Kada imate sve potrebne informacije, pripazite kako ne bi pogriješili pri samoj kupnji pa tako nikada ne odabirite ono koje stoji već umetnuto u mrežicu jer ne znate kojih je dimenzija niti u kakvom je stanju, a takvom drvcu čak i oblik može biti narušen.

 | Autor :

Nakon što ste odabrali savršeno drvce, pažljivo ga umetnite u posudu s vodom, a za to bi trebali odstraniti 2.5 centimetra debla kako bi mu otvorili pore. Takvo drvce držite vani, na sjenovitom mjestu sve dok ga niste spremni unijeti u dom. Prije toga, svakako bi trebali protresti grane drvca kako bi se riješili labavih iglica.

božićna idila Otkrivamo sve dekoracije za dom koje su u trendu ove sezone Ideja Iskoristite pampas travu, zvijezdu društvenih mreža, i svojem domu dodajte glamur Rapsodija Uz ovih devet jednostavnih trikova kuća će vam uvijek mirisati na Božić
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.