Ideja

Iskoristite pampas travu, zvijezdu društvenih mreža, i svojem domu dodajte glamur

shutterstock
15.12.2020.
u 07:00

Dramatičan izgled domu pak, dodat će pampas trava na crnoj podlozi, a ta biljka dat će i na mističnosti doma.

Moderan dizajn u bijelo dizajniranom domu dat će samo jedan snop pampas trave, no ta je dekoracija odlična i jer prostoru daje teksturu, navodi thespruce.com

Ta je dekoracija toliko univerzalna da se savršeno uklapa u različite dizajne i ne čudi da je ove godine totalni hit. Tako recimo, ona može biti središte jesenske dekoracija ako joj dodate dašak narančastih dekoracija i koju bundevu. 

S druge strane, dodavanjem pampas trave na stol ili pokraj njega, dobit ćete na visini samog stola. 

Foto: shutterstock

Dramatičan izgled domu pak, dodat će pampas trava na crnoj podlozi, a ta biljka dat će i na mističnosti doma. 

S druge strane, ova biljka za trenutak će u dom unijeti dašak Hollywooda bez obzira na to koliko odvažno bila istaknuta. 

Pojam doma u neutralnim nijansama nekada su bile bijele prostorije, no u tu skupinu danas sve se više ubrajaju bež nijanse, no bez obzira za koju verziju se odlučili, pampas trava bit će učinkovita dekoracija koja će prostoru dati na mekanoj teksturi, ali i prozračnosti.

Dakako, u tu skupinu još uvijek se ubraja i svijetlo roužičastim nijansa koju možete dekorirati toplim smeđim nijansama i mekanim tekstilom, a sa pampas travom suptilno položenom u takav dizajn dobit ćete na boho-chic dojmu prostora. 

Pampas trava odlična je i za kreiranje uravnoteženog prostora jer su odličan kontrast velikim vazama 

S ovim dekoracijama obilježite i prelazak iz jednog u drugo godišnje doba, a to ćete postići dodavanjem pampas trave u vijenac. Takav vijenac donijet će toplinu zimi i jeseni, a u ljetnim danim kreirat će odličnu priobalnu atmosferu. Za proljetne dane, pampas travu ukrasite proljetnim cvijećem. 

Foto: shutterstock

A  s obzirom da se radi o poprilično razgranatoj dekoraciji koja zauzima dosta prostora, dekoriranje uz pomoć nje, jednostavno je i brzo. Takvu dekoraciju možete umetnuti u vazu i postaviti je na vrh kamina ili je pak izdvojiti kao posebnu stolnu dekoraciju. Učinak će biti veličanstven.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije