LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Iskoristite pampas travu i svojem domu dodajte glamur

01. siječnja 2020. u 00:00 0 komentara 1124 prikaza
Foto: shutterstock

Moderan dizajn u bijelo dizajniranom domu dat će samo jedan snop pampas trave, no ta je dekoracija odlična i jer prostoru daje teksturu, navodi thespruce.com

No, ta je dekoracija toliko univerzalna da se savršeno uklapa u različite dizajne. Tako recimo, ona može biti središte jesenske dekoracija ako joj dodate dašak narančastih dekoracija i koju bundevu. 

S druge strane, dodavanje pampas trave na stol ili pokraj njega, dobit ćete na visini samog stola. 

 | Autor : shutterstock Foto: shutterstock

Dramatičan izgled domu pak, dodat će pampas trava na crnoj podlozi, a ta biljka dat će i na mističnosti doma. 

S druge strane, ova biljka za trenutak će u dom unijeti dašak Hollywooda bez obzira na to koliko odvažno bila istaknuta. 

Pojam doma u neutralnim nijansama nekada su bile bijele prostorije, no u tu skupinu danas sve se više ubrajaju bež nijanse, no bez obzira za koju verziju se odlučili, pampas trava bit će učinkovita dekoracija koja će prostoru dati na mekanoj teksturi, ali i prozračnosti.

Dakako, u tu skupinu još uvijek se ubraja i svijetlo roužičastim nijansa koju možete dekorirati toplim smeđim nijansama i mekanim tekstilom, a sa pampas travom suptilno položenom u takav dizajn dobit ćete na boho-chic dojmu prostora. 

Pampas trava odlična je i za kreiranje uravnoteženog prostora jer su odličan kontrast velikim vazama 

S ovim dekoracijama obilježite i prelazak iz jednog u drugo godišnje doba, a to ćete postići dodavanjem pampas trave u vijenac. Takav vijenac donijet će toplinu zimi i jeseni, a u ljetnim danim kreirat će odličnu priobalnu atmosferu. Za proljetne dane, pampas travu ukrasite proljetnim cvijećem. 

 | Autor : shutterstock Foto: shutterstock

A  s obzirom da se radi o poprilično razgranatoj dekoraciji koja zauzima dosta prostora, dekoriranje uz pomoć nje, jednostavno je i brzo. Takvu dekoraciju možete umetnuti u vazu i postaviti je na vrh kamina ili je pak izdvojiti kao posebnu stolnu dekoraciju. Učinak će biti veličanstven.

kuća kalifornija PACIFIČKA LJEPOTICA Spektakularna vila na litici pruža impresivan pogled na ocean Uradi sam 7 genijalnih načina za ponovnu upotrebu viška vješalica
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.