boravak u prirodi

Outdoor aktivnosti produžuju sezonu u Šibensko-kninskoj županiji!

Nikola Zoko
12.10.2023.
u 10:44

Iako je jesen kalendarski stigla, u priobalju sve izgleda kao da ljeto ne prestaje. Dani su još uvijek okupani suncem i topli, ponuda je očaravajuća, a cijene povoljne

Pitoreskni Skradin nalazi se na samom ulazu u Nacionalni park Krka.  Njegovu okolicu oblikovala je rijeka Čikola zbog koje kraj obiluje krškim područjima, puteljcima i vidikovcima. Upravo svi ti dijelovi poligon su za brojne aktivnosti poput vožnje bicikala, kayaking, penjanje po stijenama što u kombinaciji sa smještajem, odličnom eno gastro ponudom i popularnim cijenama pomaže u produženju sezone u ovoj županiji.

Foto: Nikola Zoko

Iako je jesen kalendarski stigla, u priobalju sve izgleda kao da ljeto ne prestaje. Dani su još uvijek okupani suncem i topli, ponuda je očaravajuća, a cijene povoljne. Sada je pravo vrijeme za uživanje u lijepim pitoresknim mjestima, u outdoor aktivnostima, u gastronomskoj ponudi i prirodnim ljepotama. Kako to izgleda, kad je riječ o Šibensko-kninskoj županiji pokazao je sad već tradicionalan Dalmatia Šibenik Outdoor Festival, kojem je ove godine domaćin Skradin! 

Foto: Nikola Zoko

“Jako nam je drago da je i drugi Dalmatia Šibenik Outdoor festival prošao ovako uspješno, te da je on u ovom periodu, kojeg nazivamo van sezone, privukao ljubitelje aktivnosti na otvorenom iz svih krajeva naše zemlje, te da smo svi zajedno promovirali Skradin kao posebnu destinaciju. Upravo on nudi spoj s prirodnim ljepotama, tradiciju ali i mogućnost uživanja u outdoor aktivnostima cijele obitelji. Festival je već tradicionalan, planiramo ga organizirati i iduće godine na nekoj novoj lokaciji” - rekao je Krešimir Šakić direktor Turističke zajednice Šibensko-kninske županije ne krijući oduševljenje činjenicom kako je rujan ali i početak listopada u njegovoj županiji toliko očaravajući brojnim turistima. 

Foto: Nikola Zoko

Spoj Skradina i Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala gotovo da je očaravajuć. Kao domaćin Skradin je ovog vikenda pružio svakom zaljubljeniku u prirodu, sportske aktivnosti i toplo, 'bablje ljeto' maksimum. Nalazi se na ulazu u Nacionalni park Krka, njegovu okolicu oblikovala je rijeka Čikola zbog koje kraj obiluje krškim područjima, puteljcima i vidikovcima. Upravo svi ti dijelovi su poligoni za brojne aktivnosti - vožnju bicikala, kayaking, uživanje u zipline doživljaju ali i penjanje po stijenama, a popularna riječna plaža još je uvijek mamac za brojne kupaće. 

Foto: Nikola Zoko

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije