VIDEO UPUTE

Izradite svoju visilicu za teglicu tehnikom makrame

What's Up Moms
12.08.2017.
u 07:37

Nemojte se preplašiti složenosti čvorova ili izvedbe – vaša će visilica biti gotova za pet minuta

Makrame je vještina vezanja čvorova u određene uzorke, a dolazi iz arapskog govornog područja i znači resa, tj. nit. Koristi se za beskonačno mnogo kreativnih ideja: od izrade nakita, odjeće, torbi, dekoracija doma do izrade visilica za biljke. U stvari, makrame tehnika se koristi gdje god se vežu niti u čvorove ili uzorke.

Ovaj zanat datira iz 13. stoljeća kada su ga Arapi razvili za ukrašavanje svojih nošnji.

Donosimo vam video upute bloga What's Up Moms kako možete sami izraditi visilicu za teglu s biljem i vjerujte nam – projekt ne može biti jednostavniji! Nemojte se preplašiti složenosti čvorova ili izvedbe – vaša će visilica biti gotova za pet minuta.

Sve što vam je potrebno je čvršći konopac u željenoj boji, metar za mjerenje dužine, škare i tegla s biljkom. Visilice će izgledati posebno efektno ako upotrijebite kontrastnu boju konopca u odnosu na boju teglice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije