inovativno

Vito & Flora su energizatori za biljke koji im omogućavaju brži rasti i veće cvjetove

vito&flora
25.05.2015.
u 13:37

Vito&Flora inovativni je proizvod napravljen od 16 biranih kristala i minerala s dodatkom zlata i srebra

Upoznajte Vitu&Floru, originalnu inovaciju riječke tvrtke Biocrystal. Riječ je o energizatoru za bilje, potpuno prirodnom i neškodljivom dodatku za brži i zdraviji rast te ljepši izgled sobnog bilja i lončanica. Prema kreatorima ove inovacijama pozitivno djelovanje ovog proizvoda temelji se na dobro znanim i dokazanim efektima kristala i njihovom pozitivnom djelovanju na ljude, životinje i biljke.

- Ta najbolja svojstva kristala primjenjena su kroz Biocrystal tehnologiju, na kojoj se i temelji naš energizator za bilje - kaže Zlatko Karajić, direktor marketinga tvrtke Biocrystal, dodajući kako je riječ o jedinstvenom proizvodu u svijetu retiranje bilja.”Vito&Flora” napravljeni su napravljeni su od 16 pažljivo odabranih kristala i minerala s dodatim dijelom zlata i srebra.

Ta mješavina, omogućuj biljkama brži rast, veće i brojnije cvjetove, znatno manje biljnih bolesti.

- Rezultat je to istraživanja koje je trajalo gotovo čitavo desetljeće, a temeljeno je prvenstveno na odabiru kristala u zavisnosti od njihovih svojstava i utjecaja, te pažljivom omjeru svakog od odabranih kristala kako bi se postigla najveća moguća efikasnost kristalne mješavine - naglašava Zlatko Karajić.

Primjena ovih energizatora vrlo je jednostavno, dovoljno ih je samo zabosti u zemlju. Mješavina minerala i kristala djeluje na strukturu molekule vode kojom se biljka hrani, te omogućava da biljka primanjem tako energizirane vode dobije bolje izbalansiranu i iskoristivu energiju tako neophodnu za njen rast, razvoj i cvjetanje. Pozitivni utjecaj na biljke znanstveno potvrđen na Institutu za zaštitu bilja, u Torontu. Testiranjem je potvrđeno da biljke pod utjecajem energizatora bolje klijaju i rastu.

Ime proizvoda i sugestije o njegovom dizajnu odabrali su ljubitelji bilja preko objavljenog natječaja. Proizvod kreće u svijet, na put na kojem će pomoći biljkama da rastu, listaju i cvjetaju na ponos i zadovoljstvo svojih vlasnika. Razvijat će se prema potrebama, željama svojih vlasnika, a njihov će životni put biti ispunjen zanimljivim događajima. Njima i njihovim vlasnicima nikada neće biti dosadno, obećanjem“ – ističe Zlatko Karajić.

Inače, ovaj inovativni proizvod uspio ostvariti svoj cilj putem platforme za zajedničko financiranje „Indiegogo“.

- Ovo je samo još jedna u nizu potvrda kompaniji Biocrystal® Technologies iz Rijeke i samom brandu Biocrystal® čije su inovativnost i efikasnost prepoznate diljem svijeta. Prije samog kraja kampanje ostvaren je cilj te su prikupljena sva tražena sredstva i masovnija proizvodnja jedinstvenog Biocrystal® energizatora za biljke, proizvoda koji će staviti točku na umjetno tretiranje biljaka kemijskim preparatima, može početi - poručuju iz kompanije.

Tijekom trajanja kampanje, projekt „Vito & Flora“ imao je više od 15 000 jedinstvenih posjeta te je privukao začajan broj svjetskih i domaćih medija.

Sva dodatna prikupljena sredstva biti uložena u personalizaciju Vita & Flore, točnije prilagođavanje njihovog trenutačnog izgleda različitim tržištima i namjenama. Tako ćete u Hrvatskoj ovaj simpatični par moći naći u dresu Hrvatske nogometne reprezentacije, u mornarskim majicama...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije