iPhoneom protiv buba

Aplikacijom na mobitelu otjerajte komarce

Aplikacijom na mobitelu otjerajte komarce
Robert Anic/PIXSELL
17.05.2013.
u 11:48

Pojavila se aplikacija za mobitel koja emitira visokofrekventne zvukove koje komarci ne mogu podnijeti.

U brizi su farmaceutske tvrtke koje proizvode sredstva protiv komaraca. Prodaja njihovih proizvoda pala je nakon što se na tržištu pojavila aplikacija za mobitel koja emitira visokofrekventne zvukove koje komarci ne mogu podnijeti.

Riječ je o frekvenciji od 16.000 Hz do 20.000 Hz, koju je u AntiMosquito aplikaciji za iPhone prilagođena kako bi udaljila neželjene krvopije.

S obzirom na to da ima nekoliko aplikacija koje pomažu u borbi protiv komaraca, provjerite ih s obzirom na područje koja vam najbolje odgovara jer ima više od 3000 vrsta komaraca.

NE PROPUSTITE: FOTO Najljepše ideje za uređenje balkona, terase ili dvorišta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije