potraga za domom

Zagrebački stanovi na top lokacijama jeftiniji od 170 tisuća eura? Da, ako ste spremni na veliku adaptaciju

Njuškalo.hr
19.10.2023.
u 06:00

Sama cijena adaptacije ovisi o puno faktora, odnosno o radovima koje je potrebno napraviti. Imajte na umu i da su cijene svih građevinskih radova znatno skuplje nego što su bile prije, recimo godinu dana te da je pronaći dobre majstore u razumnom roku pravi izazov

Mnogima je, ako žele živjeti u centru Zagreba, ili širem centru, jedina opcija kupiti stan za kompletnu adaptaciju. Ako se odlučujete na taj kaorak bilo bi pametno prije kupnje s arhitektom obaviti detaljan pregled, prije svega vezano uz konstrukciju zgrade. Ako stručnjak da zeleno svjetlo i odgovara vam cijena može ići kupnja. Sama cijena adaptacije ovisi o puno faktora, odnosno o radovima koje je potrebno napraviti. Imajte na umu i da su cijene svih građevinskih radova znatno skuplje nego što su bile prije, recimo godinu dana te da je pronaći dobre majstore u razumnom roku pravi izazov. Mi smo pronašli pet zagrebačkih stanova na njuškalu koji su spremni za opsežne adaptacije, a glavna prednost im je dobra lokacija.

Palmotićeva ulica, 52 kvadrata, 145.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan površine 52 m2, u centru Zagreba, u Palmotićevoj ulici. Dnevni boravak je prozračan i ugodan. Svi detalji u stanu mogu biti pažljivo odabrani kako bi život u njemu bio ljepši i ugodniji.  Stan se nalazi u prizemlju zgrade. Potrebna kompletna adaptacija. Izrađena je cjelovita adaptacijska dokumentacija, idejni, glavni i izvedbeni projekt. Stan se sastoji od ulaznog dijela (7,24 m2), kuhinje, blagovaonice i hodnika (13,12 m2), dnevnog boravka (22,30 m2), kupaonice (3,80 m2) i spavaće sobe (10,49 m2).

Cankareva ulica, 58 kvadrata, 171.100 eura

Foto: njuskalo.hr

Trosobni stan površine 58 m² smješten na križanju Cankareve ulice i Ilice na Črnomercu, u tramvaj zoni, udaljen svega nekoliko stanica od centra grada. Nalazi se na trećem katu zgrade s liftom, a zgrada ima ukupno sedam katova. Sastoji se od ulaznog prostora, hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom te i kupaonice s wc-om. Dnevni boravak ima izlaz na veću lođu, a  prostorija koju je moguće urediti kao spavaću sobu ili kao zasebnu kuhinju  ima izlaz na na manju lođu. Stanu pripada i spremište u podrumu zgrade. Dvostrano je orijentiran na istok i zapad. Oko zgrade dostupan je javni parking u prvoj zoni. Svi zadržaji potrebni za život udaljeni su svega nekoliko minuta hoda (javni prijevoz, dućani, škole, bolnica, fakulteti, dom zdravlja, restorani, kafići, teretana…)  zbog čega je ova nekretnina osim za život i dobra prilika za investiciju.

Nova cesta, 74 kvadrata, 165.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Trosobni stan na 1. katu zgrade nedaleko Trešnjevačke tržnice. Sastoji se od ulaznog hodnika u kojem je prostor za ugradbene ormare. Lijevo od ulaza nalaze se dnevni boravak i dvije spavaće sobe, okrenuto na uličnu stranu. Ravno od ulaza je ostava. Desno se nalazi kupaonica, odvojeni WC i kuhinja sa izlaskom na balkon. Grijanje je etažno, plinsko. U podrumu se nalazi i pripadajuća ostava od 5m2. Neposredna blizina tramvajske stanice, marketa, tržnice, škola....Stan je potrebno u potpunosti urediti. Energetski razred C.

Tkalčićeva ulica, 56 kvadrata, 120.000 eura

Dvosobni dvoetažni stan na turistički atraktivnoj lokaciji, u Tkalčićevoj ulici u zgradi koja je kulturno dobro. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice i vešeraja na 1. katu, te sobe i kupaonice u potkrovlju. Površina 1. etaže iznosi 43,10 m2, a 2. etaže - potkrovlja 13,76 m2. Stan je 2005. godine renoviran, te su promijenjene kompletne instalacije, uveden plin i centralno grijanje. Stan je potrebno adaptirati, te povezati 1. i 2. etažu stepenicama. Stan gleda na dvorišnu stranu, te se buka sa Tkalčićeve ulice ne čuje.

Britanski trg, 58 kvadrata, 109.900 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan za adaptaciju u Ilici, u neposrednoj blizini Britanskog trga, površine 58 kvadrata. Stan se nalazi u prizemlju zgrade, na dvorišnoj strani. Stanu pripada dvorište na korištenje. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice i WC-a. Vlasništvo uredno 1/1. Bez tereta.

 

Komentara 4

DO
Domi
13:10 19.10.2023.

Palmotićeva dobra lokacija? Od buke 24 sata nemaš mira. Tako je i svima koji žive u centru.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:09 19.10.2023.

prvi lici na ured, ostali zuahtijevaju kompletna uredjenj (plin struje) ...dakle nista povoljno

MV
Misl@v
09:49 19.10.2023.

Sljedeći potres - i tih stanova više nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije