Odmor za pamćenje

VIDEO Hotelska soba 4 metra ispod površine mora!

VIDEO Hotelska soba 4 metra ispod površine mora!
Foto: Dom i vrt
1/5
28.11.2013.
u 00:00

Manta Resort, smješten uz istočnu obalu Afrike pored otoka Pemba, svojim posjetiteljima odnedavno nudi nešto doista posebno - hotelsku sobu pod morem!

Njihov plutajući otočić osmislila je švedska tvrtka Genberg Underwater hotels, a ova "soba" ima tri nivoa - gornju terasu na kojoj se po danu možete sunčati, a noću gledati zvijezde; dnevnu sobu i kupaonicu koje su u razini mora te spavaću sobu 4 metara ispod površine mora koja je sa svih strana okružena staklom kako biste mogli uživati u morskoj panorami.

Mnogi gosti čak i tijekom dana ostaju u spavaćoj sobi te uživaju u tirkiznoj boji mora, tropskim ribicama i koraljima koji ih okružuju.

Soba je usidrena kako ne bi otplutala

Spavaća soba okružena je staklom sa svih strana

Noću ispod svakog prostora svijetle lampe koje privlače razna morska stvorenja, kako biste mogli uživati i nakon što zađe sunce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije