kupnja vikendice

Pronašli smo pet idiličnih zagorskih kleti, od 7 do 40 tisuća eura

njuskalo.hr
30.10.2023.
u 11:32

Zagorje je odličan izbor za kupnju vikendice. Blizu je Zagreba, cijene su povoljnije nego na moru, a prirodna prekrasna

Tragate li za komadićem netaknute prirode u blizini Zagreba, odlična je ideja uložiti u klet, s vinogradom ili bez njega. Mi smo na njuškalu pronašli pet odličnih kuća koje nude idiličan odmor, a neke i mogućnost trajnog preseljenja.

Kuća u Krapini, 40 kvadrata

Foto: njuskalo.hr

Vikendica u neposrednoj blizini samog centra Krapine, površine 40 kvadrata, na okućnici od 657 kvadrata. Kuća je samostojeća visoka prizemnica. Cijena je 25.500 eura.

Klet u okolici Zaboka, 30 kvadrata

Foto: njuskalo.hr

Par minuta vožnje od centra Zaboka, prodaje se manja vinogradarska kuća (klet) s vinogradom i okućnicom ukupne površine 241 m2.   Kuća ima 30 kvadrata, dvije prostorije i WC. U dvorištu je cisterna s kišnicom, a gradski vodovod je također na parceli (vlastiti priključak). Cijena je 17.000 eura.

Klenice, 65 kvadrata

Foto: njuskalo.hr

Prodaje se kompletno namještena kuća od 65 kvadrata. U prizemlju se nalazi konoba, na katu je kuhinja sa boravkom i tuš sa WC-om te balkonom, a u potkrovlju je prostor za spavanje. Ispred i iza kleti je brajda, a uz klet je jedan red sa lozom. Prilaz do kleti je asfaltiran. Mjesto nekadašnjeg vinograda je očiščeno i pripremljeno za neke druge aktivnosti. Iznad se nalazi lijepi voćnjak sa desetak stabala šljiva, tri kruške vilijamovke, tri jabuke, dvije smokve, a uz rub parcele su posađene razne vrste ribizla. Cijena je 41.000 eura.

Hruševec, drvena klet, 24,48 kvadrata

Foto: njuskalo.hr

Drvena klet površine 24,48 m2 sa dvije prostorije i ostavom. Potrebna adaptacija. Klet ima uporabnu dozvolu. Gradski vodovod na parceli. Struja, plin i telefon dostupni. Klet smještena na sporednom putu blizu ceste (50 m). Mir i tišina sa pogledom na šumu i dolinu Krapinice (Bolnica Bračak). Na praceli mali vinograd sa oko 60 cjepova pretežno Frankovke. Samo 40 km od Zagreba autoputom i brzom cestom. U Donjoj stubici udaljenoj samo 5 km smještrene su trgovine (Spar, Konzum i uskoro Plodine), Terme Jezerčica i Stubičke Toplice. Bedekovčina udaljena 6,5 km. Cijena je 7.900 eura.

Krapinske Toplice, 35 kvadrata

Foto: njuskalo.hr

Prodaje se klet sa priključkom struje, površine 35 m2 s okućnicom površine 2298 m2. Voda iz cisterne na hidropak, wc i kupaona.
Klet za odmor i vinograd. Mir, zelenilo, priroda bez susjeda. Cijena je 38.000 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije