MUST HAVE

Osam najljepših barskih stolaca za svaki interijer

Shutterestock
08.09.2019.
u 07:00

Da bi ugođaj za šankom bio potpun jako su bitni i barski stolci koji stoje uz šank. Najpopularniji posljednjih godina oni su metalni, bez naslona u raznim bojama

U brzom životnom ritmu, kada puno stvari obavaljamo s nogu, pa i jedemo, ne čudi da sve veći broj kuhinja ima šankove. Osim što su sjajan detalj u interijeru, takvi otoci praktični su iz više razloga: dodatna su radna ploha, omogućuju brzi doručak, ručak, večeru..., izvrsno su mjesto za druženje s prijateljima...

Foto: Harvey Norman

No, da bi ugođaj za šankom bio potpun, jako su bitni i barski stolci koji stoje uz šank. Najpopularniji posljednjih godina oni su metalni, bez naslona u raznim bojama. Prilično su povoljni, a izgledaju vrlo atraktivno.

Foto: Harvey Norman

Slijede ih, i to u stopu, retro drveni barski stolci, kojima pak za vrat pušu oni s naslonom koji su pametniji izbor imate li malu djecu.

U domaćim trgovinama ponuda je šarolika, mi smo odabrali osam stolaca koji se svojim dizajnom mogu lako uklopiti u svaki prostor, a dodatni bonus svakao je i to što nisu (pre)skupi.

1/8

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije