Jeftinija struja

Jednostavno i brzo do jeftinije električne energije

Jednostavno i brzo do jeftinije električne energije
Dom i vrt
15.07.2013.
u 08:00

Iskustva kupaca Jeftine struje koju nudi tvrtka GEN-I pokazuju da uštede u jednoj godini mogu biti od nekoliko stotina do tisuću kuna

Pojavom novih usluga, cijene za isporuku električne energije postale su drugačije. Dugoročno na njih možete utjecati tako da kao potrošači jednostavno odaberete najpovoljnijeg ponuđača. Zamjena za GEN-I je jednostavnija nego što mislite. Iskustva kupaca Jeftine struje koju nudi tvrtka GEN-I pokazuju da uštede u jednoj godini mogu biti od nekoliko stotina do tisuću kuna. Koliko možete uštedjeti ako se odlučite za GEN-I možete provjeriti kalkulatorom za informativni izračun koji je dostupan na web stranici www.jeftinastruja.hr. Kada se telefonskim pozivom na broj 0800 2558 ili putem obrasca na web stranici www.jeftinastruja.hr javite da ste zainteresirani za izbor GEN-I, na kućnu adresu dobivate ugovor sa svim detaljima.

Ako se s njim slažete, potpišete ga i pošaljete natrag u priloženoj omotnici. Sve ostalo uredit će ekipa Jeftine struje. Za sva kućanstva i male poduzetnike cijena je ista, trenutačni cjenik je uvijek javan, a posebna prednost je da se korisnik bez obaveza i troškova u bilo kojem trenutku može odlučiti na raskid ugovora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije