raskošno imanje

Najskuplja vila u Zagrebu prodaje se za nevjerojatnih 15 milijuna eura

Njuškalo.hr
16.06.2024.
u 07:00

Vila se proteže kroz četiri etaže međusobno povezane liftom, a svaka je osmišljena tako da maksimalno koristi prostor i osigurava odličnu funkcionalnost

Impresivno imanje smješteno je u mirnom kutku zagrebačkih Sesveta te s preko 1.400 m2 stambene površine na parcelama od više od 20.000 m2 čini unikatnu nekretninu u ovom dijelu Hrvatske.Posebna priča koja se 10 godina pomno osmišljavala i projektirala, gdje je uspješno kombiniran moderan i klasičan stil te prirodne ljepote povezane luksuzom, zadivljujućim sadržajem i naglašenom intimom. Nekretninu na njuškalu prodaje agencija Opereta.

Foto: Njuškalo.hr

Vila se proteže kroz četiri etaže međusobno povezane liftom, a svaka je osmišljena tako da maksimalno koristi prostor i osigurava odličnu funkcionalnost. Zemljište je u potpunosti građevinsko stoga postoji potencijal gradnje dodatnih 12 zgrada.

Foto: Njuškalo.hr

Kroz velika ulazna vrata imanja dolazi se na početak dvorišta s natkrivenim parkiralištem, garaže za 3 automobila i stepeništa koji vodi na glavna ulazna vrata vile. U vili se nalazi 7 apartmana, svaki posebno stilski namješten i uređen s vlastitom kupaonicom, walk-in ormarom i balkonom. Uz to, postoji i dodatna smještajna jedinica u prizemlju namijenjena kućepazitelju.
U glavnom dijelu dnevnog prostora smješten je prostrani boravak povezan s velikom blagovaonicom i radnom sobom koji zajedno odišu bogatom atmosferom komfora i raskošnosti.
Vrhunski opremljena kuhinja sa smočnicom, manjim blagovaonskim dijelom i posebnim ulazom (i posebnom kupaonicom) smještena je uz glavnu blagovaonicu.

Foto: Njuškalo.hr

Lounge zona, tj. podrumski luksuz je potpuno opremljena i prostrana prostorija za uživanje. Uključuje vinoteku, ugrađeno ozvučenje, opremljen šank, vrhunske stolove za 22 osobe sa zonom za odmaranje na sofama i radnim stolom za dodatne potrebe.
Wellness dio se proteže kroz više dijelova vile, a obuhvaća fitness sobu, saunu s kupaonicom i prekrasni unutrašnji bazen obogaćen posebnim detaljima.

Foto: Njuškalo.hr

Zbog svoje povišene lokacije i većeg broja etaža, vila pruža panoramski pogled na okolno naselje i prirodu te velik dio Zagreba.

Nevjerojatna zelena površina koja čini ovo imanje se posebno pazi i njeguje za što su zaslužna 2 vrtlara i potpuni sustav navodnjavanja. Uređeni puteljci pružaju se kroz cijelo imanje i omogućuju uživanje u ovoj zelenoj oazi koja na svojoj površini skriva odvojenu sjenicu i nekoliko fontana, a sve povezano s glavnom vanjskom terasom. Pristup do te terase moguć je iz više dijelova vile i bazena te preko širokog stepeništa dodatno dekoriranog biljem i kaskadnom fontanom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
08:53 16.06.2024.

za te novce jedva cekam biti okruzen dođošima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije