Odmor po mjeri

Domaći proizvod – putujte po Hrvatskoj s kućicom na kotačima!

Domaći proizvod – putujte po Hrvatskoj s kućicom na kotačima!
Foto: Dom i vrt
1/6
13.06.2013.
u 08:10

Samoborci napravili proizvod dostojan europskog tržišta

Niste skloni ljetovanju u hotelima ili kampovima? Ne želite na more ili imate svoju nekretninu, a ne možete graditi vikendicu i želite manji objekt? Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt potpisuje dizajn i proizvodnju prve domaće mobilne kućice potpuno opremljene i prilagođene za odmor.

Namjena takve kućice je višestruka. Mogu se koristiti i kao objekti uz postojeću kuću, ako postoji dovoljno prostora kao, primjerice, gostinjska kuća.


U manjim je kućicama jedna kupaonica, a u većima dvije, obje s tuš kabinama i zahodima te su potrebni priključci na vodu i kanalizaciju ili septičku jamu
– Potrudili smo se da napravimo potpuno domaći proizvod, koji je od prvog do zadnjeg detalja naš – zadovoljan je direktor Dražen Skendrović iz samoborske tvrtke Nord Produkt.

Mjesta čak i za dva gosta

Prostor kućice podijeljen na više pregrađenih cjelina i koncipiran poput manjeg stana. Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, ormarima, policama...

Kuhinja je mala, no funkcionalna i opremljena elementima napravljenima po mjeri, električno-plinskom pločom, sudoperom, izvlačnom napom, hladnjakom s ledenicom. Prostora ima i za blagovanje, a kutna garnitura u dnevnom boravku dovoljna je da se smjesti cijela obitelj. Zabava u kišnim danima osigurana je uz LCD televizor, a tu je i klima-uređaj za uživanje i u najtoplijim ljetnim danima.


Ova kućica vrlo je jednostavna za održavanje, a i troškovi održavanja su niži
Kupaonica je opremljena poput one u domu: tuš kabina, umivaonik, zahod s vodokotlićem, ogledalo sa strujnom utičnicom i rasvjetom te ostala galanterija za kupaonicu. U većim kućicama postoje čak dvije kupaonice.

– Površina kućice iskorištena je do posljednjeg milimetra pa tako na malom prostoru iznenađujuće udobno može boraviti četveročlana obitelj, pa čak i dva gosta koji mogu spavati na garnituri u dnevnoj sobi – dodao je direktor objašnjavajući kako je koncept mobilnih kućica plod rada njihova dizajnersko-proizvodnog tima, a kućice podjednako traže pojedinačni kupci, ali i vlasnici kampova.

Postavljanje dogovorite

– Troškovi održavanja takva objekta znatno su niži u odnosu na troškove održavanja apartmana ili kuće, a život u kampu višestruko je ugodniji u mobilnoj kućici od boravka u šatoru ili kamp-kućici. Doda li se svim navedenim pogodnostima i činjenica da je mobilna kućica Nord cijenom pristupačna, lako je vjerovati da će brojni domaći, ali i strani turisti brzo prepoznati sve prednosti kupnje mobilne kućice, koja je u stranim zemljama već poznata kao odlična investicija za ugodan odmor.


Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, ormarima, policama...
– Manja kućica od 24 kvadrata stoji otprilike 135 tisuća kuna, a veća od 32 kvadrata 180 tisuća u osnovnoj izvedbi – kazao je direktor Nord Produkta Skedrović.

NE PROPUSTITE: Što učiniti s malo kvadrata? Evo kako iskoristiti maleni prostor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije