sjajna organizacija

Život u samo 20 kvadrata - sve je stalo u samo jednu genijalnu sobu

IKEA
16.06.2022.
u 07:00

Život u malo kvadrata traži originalna rješenja - multifunkcionalan namještaj koji lako "igra" nekoliko uloga pun je pogodak

Na prvi pogled odlična dnevna soba, a zapravo dom za dobro organziranog samca. Naime, soba od svega dvadeset kvadrata dom je koji zadovoljava sve životne funkcije - dnevni je boravak, blagovaonica, kuhinja, spavaća soba i prostor za rad. Jedino što je odvojene jst kupaonica.

Foto: IKEA

Uz višenamjenski namještaj, pametne uređaje i udobne tekstile ova je garsonijera stvorena je za svakodnevni život, a mladom vlasniku pri uređenju doma pomogli su dizajneri iz Ikee koji su mu pomogli odabrati najbolje i najiskorstivije komade namještaja.

Foto: IKEA

Sofa se tako u jednom potezu iz kauča pretvara u krevet, a uz pomićni radni stolić ujedno je i radni kutak. Rasvjetom je postignuto da se mijenja atmosfera ovisno o namjeni prostora.

Foto: IKEA

Ukratko, sjajan dokaz kako je uz malo promišljanja i višefinkcionalan namještaj i u najmanjem prostoru moguće funkcionalno organizirati život.

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije